1 USD
1.80527 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,209.9

Отново пакети за над 7 хил. лв.: Колко струва Нова година във Велинград?

Отново пакети за над 7 хил. лв.: Колко струва Нова година във Велинград?

Тази година стандартните пакети с 3, вместо 4 нощувки

След като миналата година оферта на хотел във Велинград за Нова година за 4 нощувки стигна сума от 11 500 лв., хотелиерите са решили да намалят дължината на празничния уикенд и съответно цената. Това означава, че цената на човек на вечер е била 718 лв.

На същото място забелязваме, че най-скъпата оферта вече включва 3 нощувки със закуска и вечеря, както и празнична програма на цена от 7550 лв. По същата формула откриваме, че цената на нощувката на човек тази година излиза 629 лв., което е с 89 лв. по-малко.

Разбира се на подобни места има и по-ниски оферти като двойната стая тук струва 3815 лв.

Празничната програма тук включва Димитър Рачков, Маги Джанаварова, Фики Стораро, Тони Стораро, Софи Маринова и DJ Дамян.

В най-новия хотел, популярен сред хората с малко по високи доходи във Велинград, виждаме същата практика. Пакетът за Нова година включва 3 нощувки на подобна цена – 7 020 лв. за 4+1 човека. Празничната програма тук включва Стендъп с Оля Малинова, Веси Бонева и Светлин Къслев и Мария Илиева.  Двойната стая е 3813 лв.

Стандартните пакети включват 3 нощувки със закуски на блок маса, 2 вечери, празнична Новогодишна вечеря с програма на 31.12, Welcome drink при настаняване, безплатно зареждане на стаята с минерална вода, еспресо кафе и билков чай в деня на настаняване, ползване на СПА център.

Спираме се на още един хотел във Велинград, който обаче е решил да предложи опции за 3 и 4 нощувки. Тъй като разглеждаме само цените за ВИП апартаментите, виждаме че цената тук 5 700 лв. за 4 900 лв. за 3 нощувки.

Заключението е, че се наблюдават минимални намаления спрямо цените миналата година.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии