Новият хит в приложенията за запознанства: Raya е само за звезди и инфлуенсъри

Екранните снимки са забранени и публичното говорене за Raya е силно непрепоръчително

 

Ако не сте чували за Raya, то нека първо ви кажем, че това е частно приложение за запознанства, базирано на членство, описано като „изключителна платформа за хора в творческите индустрии“. Не само всеки може да се присъедини и има процес на кандидатстване, който включва препоръки от други членове. С други думи това е приложение за запознанства за известни хора, инфлуенсъри и хора от публичния сектор.

Снимка: Raya

Както всички приложения за запознанства, трябва да качите селекция от най-добрите си снимки, да свържете своя Instagram акаунт, да напишете кратка биография и да свържете профила си с песен, която ви описва.

Някои статии в публичното пространство казват, че в приложението са били засичани Деми Ловато, Лизу, Оуен Уилсън, Крис Рок, Гавин Росдейл, Зак Браф, Дейвид Спейд, Гари, Мат Дилиън, Джон Майер, Кели Озбърн, Сам Хюган, известен също като Джейми Фрейзър от Outlander.

Има някои правила. Екранните снимки са забранени и публичното говорене за Raya е силно непрепоръчително.  

 

Ако от приложението, или социалната мрежа, както го наричат някои, трябва да давате 24,99 долара на месец за стандартно членство или 49,99 долара на месец за Raya+, което позволява неограничено плъзгане и позволява на потребителите да видят кой ги харесва. Членствата се подновяват автоматично и са достъпни за един, шест или 12 месеца.

Произходът на приложението беше обвит в мистерия, докато основателят му Даниел Генделман не излезе от сенките, за да даде интервю за The New York Times през 2018 г., три години след основаването му. Той каза, че е разбрал, че знаменитостите не използват приложения за запознанства от притеснение и че тези хора в творческите индустрии предпочитат да се срещат с други в подобни области, така че той решава да създаде приложение, което ще „разреши голям проблем за малък брой хора“.

Той го нарича Raya - на иврит "приятел".

Последвайте businessnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте businessnovinite.bg във FACEBOOK

Последвайте businessnovinite.bg в LINKEDIN

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст