1 USD
1.81482 BGN
Петрол
Bitcoin
$42,312.8

Иновативният стартъп NEXT BASKET подкрепя SERP Conf. 2023

Технологии
 

Иновативният стартъп NEXT BASKET

 На 12 октомври за трета поредна година в Интер Експо Център ще се състои SERP Conf. 2023. Едно от най-дългоочакваните и мащабни събития за всички професионалисти, чийто фокус е дигиталният маркетинг и в частност SEO. Тазгодишният надслов на конференцията е “SEO практики без ограничения”, което обещава вълнуващи разкрития от световно признати лидери и лектори в сферата.
 
Петте лекционии панела на събитието ще дадат повече информация за бъдещето на оптимизацията за търсачки в няколко различни направления, а именно Technical SEO, E-commerce SEO, AI & SEO, Python & SEO и Future of SEO. Четиринадесет лектори от три континента ще ни дадат практически съвети за това какви стъпки трябва да предприемем, за да сме в крак с неспиращите промени в дигиталния свят и какви ще са новите работещи бизнес стратегии, към които да се насочим.
 
На конференцията се очаква да присъстват посетители от над двадесет и пет държави, които ще получат повече информация за развитието на SEO, както и ще се потопят в страхотна атмосфера. На събитието са предвидени няколко кратки нетуъркинг почивки, през които всеки може да се свърже с лекторите от сферата, за да им зададе въпроси или с цел нови партньорства.
 
Българската компания NEXT BASKET е тазгодишният платинен партньор на събитието. За втора поредна година стартъп компанията подкрепя SERP Conf., защото смята, че бъдещето на дигиталният свят се решава на конференции от такъв мащаб и естество.
 
 
Евгени Йорданов, CEO на NEXT BASKET, ще бъде част от лицата, които ще видим на сцената на SERP Conf. Дългогодишният му опит го е превърнал в доказан професионалист в сферата на дигиталния маркетинг, затова той, заедно с още доказани професионалисти, ще влезе в ролята на модератор на E-commerce SEO панела на събитието.
 
На конференцията освен много практически съвети и знания участниците ще научат повече за това защо именно SEO е от толкова голямо значение за всеки онлайн търговец и как могат да го използват правилно за развитието на бизнеса си.
 
А ето и какво каза изпълнителният директор на NEXT BASKET Евгени Йорданов по повод SERP Conf.: “За мен е изключителна привилегия да участвам в събитието SERP Conf. не само като партньор, но и като лектор. Заставайки на сцената със световно известни лидери в SEO сферата, ме зарежда с мотивация и желание да споделя с участниците как всеки може да качи онлайн бизнеса си на следващото ниво. За мен провеждането на  събитие от ранга на SERP Conf. в България е задължително, защото събира общността на едно място, където практическият опит и обмяната на информация са на първо място.”
 
 
Какво е NEXT BASKET?
NEXT BASKET е софтуерна платформа за направа на електронни магазини от последно поколение, която позволява на търговци, производители и дистрибутори да стартират, управляват и развиват онлайн бизнес, без да имат експертни познания в сферата на електронната търговия.
 
 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Никола Минков: SERP Conf. се роди от нуждата да съберем цялата SEO общност на едно място

Никола Минков: SERP Conf. се роди от нуждата да съберем цялата SEO общност на едно място

Резултатите от търсенето онлайн, което купувачите осъществяват преди да преминат на следващ етап от решението си за покупка, в огромната си част зависят от ефективността на уебсайта на повечето компании

Галерии