Иновативният стартъп NEXT BASKET подкрепя SERP Conf. 2023

Технологии
 

Иновативният стартъп NEXT BASKET

 На 12 октомври за трета поредна година в Интер Експо Център ще се състои SERP Conf. 2023. Едно от най-дългоочакваните и мащабни събития за всички професионалисти, чийто фокус е дигиталният маркетинг и в частност SEO. Тазгодишният надслов на конференцията е “SEO практики без ограничения”, което обещава вълнуващи разкрития от световно признати лидери и лектори в сферата.
 
Петте лекционии панела на събитието ще дадат повече информация за бъдещето на оптимизацията за търсачки в няколко различни направления, а именно Technical SEO, E-commerce SEO, AI & SEO, Python & SEO и Future of SEO. Четиринадесет лектори от три континента ще ни дадат практически съвети за това какви стъпки трябва да предприемем, за да сме в крак с неспиращите промени в дигиталния свят и какви ще са новите работещи бизнес стратегии, към които да се насочим.
 
На конференцията се очаква да присъстват посетители от над двадесет и пет държави, които ще получат повече информация за развитието на SEO, както и ще се потопят в страхотна атмосфера. На събитието са предвидени няколко кратки нетуъркинг почивки, през които всеки може да се свърже с лекторите от сферата, за да им зададе въпроси или с цел нови партньорства.
 
Българската компания NEXT BASKET е тазгодишният платинен партньор на събитието. За втора поредна година стартъп компанията подкрепя SERP Conf., защото смята, че бъдещето на дигиталният свят се решава на конференции от такъв мащаб и естество.
 
 
Евгени Йорданов, CEO на NEXT BASKET, ще бъде част от лицата, които ще видим на сцената на SERP Conf. Дългогодишният му опит го е превърнал в доказан професионалист в сферата на дигиталния маркетинг, затова той, заедно с още доказани професионалисти, ще влезе в ролята на модератор на E-commerce SEO панела на събитието.
 
На конференцията освен много практически съвети и знания участниците ще научат повече за това защо именно SEO е от толкова голямо значение за всеки онлайн търговец и как могат да го използват правилно за развитието на бизнеса си.
 
А ето и какво каза изпълнителният директор на NEXT BASKET Евгени Йорданов по повод SERP Conf.: “За мен е изключителна привилегия да участвам в събитието SERP Conf. не само като партньор, но и като лектор. Заставайки на сцената със световно известни лидери в SEO сферата, ме зарежда с мотивация и желание да споделя с участниците как всеки може да качи онлайн бизнеса си на следващото ниво. За мен провеждането на  събитие от ранга на SERP Conf. в България е задължително, защото събира общността на едно място, където практическият опит и обмяната на информация са на първо място.”
 
 
Какво е NEXT BASKET?
NEXT BASKET е софтуерна платформа за направа на електронни магазини от последно поколение, която позволява на търговци, производители и дистрибутори да стартират, управляват и развиват онлайн бизнес, без да имат експертни познания в сферата на електронната търговия.
 
 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст