Сконът - нов вид вкусна храна

Свят

Вижте какво представлява той

Кифлата и поничката влизат в свещен съюз, за да създадат новата храна- сконът.

Творението прилича на кулата в Пиза или на вулкан в процес на изригване. Както и да си мислите, че изглежда, това парче щастие е предоставена от Tunnel Espresso, пише Time out.

Сконътът е комбинация от кифличка и поничка, това е люспеста, пухкава и най-важното-маслена кифличка, която е дълбоко пържена, покрита със смес от захар и плодов прах и след това напълнена. Въпреки че името е достатъчно лесно за произнасяне, процесът по създаване не е толкова лесен.

Снимка: Instagram screenshot

Най-важното в приготвянето е да разберете докъде да готвите кифличката, така че да завърши готвенето в гореща маслена баня и да не изсъхне; всичко, което трябва да направите, е предварително да запечете ястието за около 10 минути във фурната, последвано от леко потапяне в олиото за по-малко от пет минути и готово: вътрешността е мека и ронлива и отвън е много хрупкава.

Остава само да го поръсите със смес от пудра захар и плодове, след което да ги полеете щедро с плодов компот, шоколадов ганаш или домашен карамел. 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст