![](https://img.cms.bweb.bg/media/images/286x161/Jul2024/2113362313.jpg)
SoAlive Music Conference се завръща с второ още по-вълнуващо издание
Ясни са първите участници в тазгодишното издание на най-голямата музикална конференция на Балканите
Вижте какво представлява той
Кифлата и поничката влизат в свещен съюз, за да създадат новата храна- сконът.
Творението прилича на кулата в Пиза или на вулкан в процес на изригване. Както и да си мислите, че изглежда, това парче щастие е предоставена от Tunnel Espresso, пише Time out.
Сконътът е комбинация от кифличка и поничка, това е люспеста, пухкава и най-важното-маслена кифличка, която е дълбоко пържена, покрита със смес от захар и плодов прах и след това напълнена. Въпреки че името е достатъчно лесно за произнасяне, процесът по създаване не е толкова лесен.
Най-важното в приготвянето е да разберете докъде да готвите кифличката, така че да завърши готвенето в гореща маслена баня и да не изсъхне; всичко, което трябва да направите, е предварително да запечете ястието за около 10 минути във фурната, последвано от леко потапяне в олиото за по-малко от пет минути и готово: вътрешността е мека и ронлива и отвън е много хрупкава.
Остава само да го поръсите със смес от пудра захар и плодове, след което да ги полеете щедро с плодов компот, шоколадов ганаш или домашен карамел.
Ясни са първите участници в тазгодишното издание на най-голямата музикална конференция на Балканите
Министерство на енергетиката е готово с оценката на ВЕИ проектите
От соларни кани за вода до часовници, захранвани от лимон, тези предмети ще намалят сметките ви