1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Колко трябва да спечелите от лотарията, за да напуснете работа?

Свят

Ето срещу каква сума една жена реши да се раздели със своето работно място

 

Замисляли ли сте се колко пари са ви нужни, за да не ви се налага повече да работите? Печалбите от лотарията често стават причина човек да вземе решение да се раздели с работното си място. 

Това се случва и на Решон Толивър от Кентъки. Тя напуснала своята работа, след като спечелила награда от 90 000 долара от лотария, съобщава USA Today. 

Снимка: iStock

Решон Толивър купила билети за 5 долара от бензиностанция и започнала да ги търка, докато приятелят и синът ѝ били в другата стая на дома им в Хопкинсвил. 

Когато разкрила номерата на първите четири билета, тя помислила, че петият е излишен, въпреки че разкрила три символа "7". 

"Помислих си, че това ще бъде поредната печалба от 5 долара", каза Толивър пред служителите на лотарията. "Дори извърнах очи от разочарование, когато видях това". 

Толивър обаче сгрешила. Наградата, която тя спечелила, е голямата награда от 90 000 долара, съобщиха от лотарията.

"Изкрещях! Никога досега не съм крещяла толкова силно", казва Толивър. 

След като чули силните ѝ писъци, приятелят и синът на Толивър дошли да видят дали е добре. Изпълнена със смесени емоции, тя не можела да спре да се смее и да крещи, след като разбрала, че е спечелила голямата награда, разказва Толивър пред служителите на лотарията. В крайна сметка тя получава награда на стойност 64 800 долара след облагане с данъци. Бензиностанцията, от която е купен билетът, получила 900 долара бонус.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии