1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Къде почива най-богатият човек на света? (СНИМКИ)

Свят

Той има няколко разкошни имота в различни държави

Бернар Арно е най-богатият човек в света със състояние от 204 милиарда долара. Личният живот на богаташите винаги е обект на интерес, затова е любопитно къде почива човек, който има такова огромно състояние?

Снимка: EPA

Арно има няколко места за релакс. Той често пътува до Сен Тропе и отсяда във ваканционния си дом. Според Business Insider имотът е част затворен комплекс от 270 акра, където жилищата струват средно 13 милиона долара.

Снимка: /Twitter

Това се смята за негово любимо място за ваканция. Къщата е над скалите, откъдето се разкрива невероятно красива гледка. 

Снимка: /Twitter

Не е изненадващо, че милиардерът има повече резиденции, отколкото има нужда, като се има предвид богатството му. 

Освен в Сен Тропе, той има къща и в Бордо. Домът му там е прекрасен 150-годишен замък/шато, заобиколен от лозя в Сен Емилион. Тази къща е в семейството на Арно от 1998 г. 

Шатото разполага с 34 луксозни стаи, както и частна хижа и мезонет с балкон с изглед към планината. В хотела има и огромен отопляем басейн, сауна и джакузи. Освен това е заобиколен от буйни лозя. Шатото също се счита за една от най-добрите винопроизводителни зони в света от 1871 г. насам.

Къщата му във френските Алпи е възхитително имение.

Снимка: /Twitter

 

Осве къщи във Франция, той притежава пет имота в Бевърли Хилс. Те са на стойност от 125 милиона долара. Две от тях са близо една до друга в квартал Trousdale Estates, а други две са в квартал Bird Streets. 

Не сте ограничени само до къщи, ако имате няколко милиарда долара в джоба си. Арно доказа, че тази забележка е правилна, като придоби остров Индиго от 133 акра в девствените Бахамски острови за зашеметяващите 35 милиона долара.

Снимка: https://www.youtube.com/watch?v=UTTaVY40A_U

Като най-богатият човек на свена Арно не може да остане без яхта и самолет. Той обича да прекарва време със семейството си на неговата ултралуксозна яхта.

Снимка: /Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии