Авиокомпания пусна на пътниците си "филм за възрастни"

Свят

От компанията се извиниха на пътницте с деца на борда

 

Седнете, отпуснете се и се насладете на... голотата?

Австралийската авиокомпания Qantas се извинява, след като полет от Сидни до летище Ханеда в Токио излъчи филм с рейтинг R на всеки екран. И според онлайн коментарите на хора, които са били пътници в полета, филмът не е могъл да бъде изключен, казва New York Times.

Екипажът пуска филма след неизправност в телевизорите по време на полет миналата седмица, според човек, който разказа опита от полета в Reddit. Потребителят добавя, че филмът, който включва явен сексуално език, изображения и думи, показани на екрана, е продължил почти час, преди да бъде спрян.

„Беше супер неудобно за всички, особено за семейства и деца на борда“, пише потребителят. „Как е приемливо това в голяма авиокомпания?“

Qantas каза в изявление, че екипът е избрал филма „въз основа на искането на редица пътници“.

Нито потребителят на Reddit, нито авиокомпанията разкриха какъв е въпросният филм, но други медии и интернет детективи го идентифицираха като филма от 2023 г. Daddio, с участието на Дакота Джонсън и Шон Пен. Действаща почти изцяло в таксито в Ню Йорк, драмата изследва случайна среща между приказлив шофьор на такси и неговата спътница, докато той я кара от летище Кенеди до центъра на Манхатън.

Според проверка на New York Times разговорите им стават все по-интимни, а таксиметровият шофьор споделя неприятен анекдот за първата си съпруга и мислите си за това, какво искат женените мъже от любовницата си, докато спътницата му „тайно изпраща секс съобщения". The Times съобщи, че филмът е оценен като R заради „разголени гърди и сексуален език“.

 

Qantas каза в изявлението, че преглежда как е избран филмът.

„Филмът очевидно не е подходящ за гледане по време на целия полет и ние искрено се извиняваме на пътниците за това изживяване“, каза говорител на Qantas, добавяйки, че екраните в крайна сметка са променени на подходящ за семейството филм за останалата част от полета.

Последвайте businessnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте businessnovinite.bg във FACEBOOK

Последвайте businessnovinite.bg в LINKEDIN

Последни публикации

 Позиция на България и активна роля на институциите по Доклада „Драги“ поиска бизнесът на експертна дискусия БГ Бизнес

Позиция на България и активна роля на институциите по Доклада „Драги“ поиска бизнесът на експертна дискусия

Green Transition Forum и БФИЕК събраха представители на правителството и бизнеса за експертен разговор по предложенията в Доклада и перспективите пред българската икономика

Бизнес Видео Подкаст