1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Лили Георгиева, кариерен консултант: Крайната непоносимост е последна фаза преди големите промени (ВИДЕО)

Лили Георгиева, кариерен консултант: Крайната непоносимост е последна фаза преди големите промени (ВИДЕО)

Хората, които дълго време са били в една компания, често се идентифицират с работата си

Отлагаш ли взимането на решения за професионалната си трансформация, когато си усетил нуждата от такава? Колко често си задаваш въпроса „А сега накъде“, когато имаш кариерна идея или цел и не знаеш в коя посока да поемеш?

Лили е консултант по кариерно удовлетворение и личен брандинг. Тя има над 20-годишен опит в работата с хора, а през 2015-та година създава авторска методология за взимане на осъзнати кариерни решения.

Снимка: Лили Георгиева, личен архив

Казва, че нейната суперсила е да подрежда хаоса – онзи безпорядък в даден етап от живота ни, когато се чувстваме неудовлетворени и изчерпани от това, което правим.

„Помагам в първите стъпки към промяната. Често сме пасивни, защото не знаем откъде да започнем. Спират ни и съмнения, ограничаващи убеждения, лош опит и неувереност“, казва Лили.

Много често хората идват, когато са в крайна фаза на търпимост, имат негативни преживявани и травматичен опит. Има и такива, които дълго време са били успешни, уважавани и добри, но вече не разполагат с емоционален ресурс.

Снимка: Лили Георгиева, личен архив

Хората, които дълго време са работили в една организация, те се идентифицират с работата си, тяхната същност се изчерпва до голяма степен, те се асоциират с кариерата си.

„Когато човек действа по посока на промяната, това е като да ампутираш част от себе си – не можеш да си го представиш, трудно е да си тръгнеш от нещо, с което си бил свързан дълго време“, казва Лили.

Цялото интервю с нея ще намерите в „Жените на България“.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии