1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Д-р Неделя Щонова: Искам да влюбвам хората в изумителния потенциал, заложен в нас

Д-р Неделя Щонова: Искам да влюбвам хората в изумителния потенциал, заложен в нас

Трябва да внимаваме с желанието си за бързо отслабване, защото може да ни навреди, казва д-р Щонова

Как да накараме тялото ни да работи в наша полза? Колко опасно е отслабването с лекарство за диабет? Как да преодолее м пролетната умора? Отговори на тези и още много въпроси дава д-р Неделя Щонова в едно откровено и емоционално интервю.

Тя е невролог по професия, но по призвание е човек с голямо сърце, който помага на всеки в нужда. Водеща е на предаването "Духът на здравето" по bTV, но наред с това е ангажирана с още много неща.

Д-р Щонова вярва, че независимо в какъв етап от живота си се намираме, може да постигнем духовно, емоционално и физическо здраве. За целта трябва да работим над себе си постоянно. Самата тя в момента пише книга, която да стигумила хората, да си помагат сами.

Храната, която приемаме е код, тя притежава информация, която ни доставя. Тя влияе върху гените, може да направи от тях светли гирлянди или да ги накара да притихнат, обяснява лекарката.

По думите й е нормално през пролетта да се чувстваме по-изтощени. Първото, което трябва да направим, за да се почувстваме добре, е пълен детокс, на тялото и на ума.

Що се отнася до скандала, касаещ отслабването с лекарство за диабетици, д-р Щонова е категорична, че това е голяма опасност в две направления- първо хората, болни от диабет остават без лекарства, второ няма данни за последствията от употребата на лекарството от здрав човек, с цел отслабване. Затова нейният съвет е да се избягват такива начини на отслабване, които освен всичко друго свалят бързо много килограми, което е много вредно за организма. 

Повече вижте в интервюто

Снимки: Евгени Милов

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии