Пуснаха Polly Pocket в реален размер, създаден като Airbnb (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тези, които имат късмета да отседнат в Airbnb, могат да се разходят в обувките на Поли — съвсем буквално

 

Гигантът и производител на играчки Mattel си партнира с Airbnb, за да превърне компактен Polly Pocket в реално ваканционно жилище под наем, за да отпразнува 35-годишнината на куклата.

Играчката Polly Pocket в реален размер за нощувка

Поли „се превръща в домакин в Airbnb“ със създаването на двуетажния комплекс Slumber Party Fun, разположен в Литълтън, Масачузетс.

„Нямам търпение да ме посетите и да ми помогнете да отпразнуваме рождения ми ден в най-епичния ми компактен дом досега“, обяви Поли в изявление, публикувано от Airbnb в сряда.

Компактният джобен размер на играчката се превръща в 12 метрова конструкция в реални си размер.

Гостите могат също така да направят бърза разходка до 3-метровата палатката на Екшън Парк в реален размер на Поли.

Тези, които имат късмета да отседнат в Airbnb, могат да се разходят в обувките на Поли — съвсем буквално.

Гардеробът ѝ ще бъде пълен дрехи с човешки размер, версии на нейните емблематични обувки и модни дрехи от 90-те.

 

„Опитайте най-емблематичните ми тоалети – да, тези, които обсъждахме, когато бяхте по-млади – в гардероба ми.“

Крис Уигс, изобретателят на Polly Pocket, почина миналата седмица на 74 години.

Аксесоари за коса и нокти в любимите цветове на Поли също ще бъдат налични, докато феновете се подготвят пред огледалото. Плюс това, онези, които са в ерата на гривните за приятелство, ще могат да правят персонализирани бижута с талисман BFF.

Престоят също така е проектиран да бъде парти, допълнено с ретро хладилник, пълен със закуски, „които всяко дете от 90-те иска“, плюс пуканки и филм във всекидневната на разтегателния диван на Поли.

Airbnb предлага три различни пакета за престой с една нощувка в къщата на Polly Pocket от 12 до 14 септември. Всяка резервация е за четирима гости на цена от 89 долара на човек — намигване към 1989 г., годината на стартиране на Polly.

Тези, които искат да прекарат един ден, живеейки като кукла, могат да заявят резервация за престой от 21 август в 6:00 сутринта. Тихоокеанско време до 28 август в 23:59 ч. PT, когато периодът на заявката приключи.

За феновете, които не могат да стигнат за преспиване, Поли Покет отваря дома си за дневни срещи за до 12 гости всеки от 16 септември до 6 октомври.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст