1 USD
1.83905 BGN
Петрол
Bitcoin
$26,558.9

“Наех си Airbnb и се оказа, че ще спя в баня“: Професор се оказа измамен

Блясък

Душът и мивката се оказват точно срещу спалната

 

Ваканцията на американски професор във Великобритания се оказа почти провалена, след като открива, че в Airbnb, което си е наел всъщност спалнята и банята са едно и също място.

Туит, в който се описва неговият кошмарен опит, натрупа над 12,5 милиона гледания в Twitter.

В случая bnb се оказва буквално „bathroom and bedroom“ (спалня и баня). Дейвид Холц, който е резервирал жилището за пътуването си до Лондон, за първи път осъзнава, че нещо не е наред по време на резервацията, след като забеляза, че в обявата няма отзиви, съобщи NY Post.

Той обаче остава само с догадките, докато не пристигна в мегаполиса на Великобритания и вижда, че апартаментът му е в баня и тоалетна.

Всъщност, както показват придружаващите снимки, според съобщенията леглото на Холц седи на сантиметри от тоалетната, която беше заградена с тънко стъкло.

Снимка: Дейвид Холц/ Twitter

Междувременно душът и мивката са точно срещу спалната.

„Здравей, Дейвид. Благодарим ви, че се свързахте с нас“, отговаря компанията за отдаване под наем в Twitter под публикацията. „Моля, изпратете ни лично съобщение с имейл адреса, свързан с вашия акаунт в Airbnb, за да можем да разгледаме по-подробно.“

Холц очевидно се е научил да вижда смешната страна на нещата, шегувайки се: „След като съм спал 2 нощи на една крачка от тоалетната, съм готов да спя 26 нощи в джунглите на Фиджи.“

Той също така спомена „Survivor CBS“ и водещия на шоуто Джеф Пробст в привидна шега, като шеговито ги умоляваше да го изберат в дългогодишния телевизионен риалити шоу.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Земетресението в Мароко: Кристиано Роналдо отвори хотела си в Маракеш за оцелелите (СНИМКИ)

Coldplay
+6

Галерии