1 USD
1.83957 BGN
Петрол
Bitcoin
$66,935.4

Искате 22 спални и 8 бани? Продават замък от филма "Кръстникът III"

Блясък

Цената е главозамайваща

Замък с 22 спални и 8 бани, построен през XIX век, се продава в град Ачиреале в крайбрежната част на Сицилия, Италия.  

Имотът първоначално е построен през 1880 г. от италианския барон Агостино Пениси, за да приюти колекцията му от произведения на изкуството, казва агент на Italy Sotheby's International Realty пред Insider. Вместо това семейството му в крайна сметка живее там в продължение на пет поколения.

Снимка: Italy Sotheby's International Realty

Замъкът може да изглежда познат, тъй като е бил снимачна площадка за филма „Кръстникът III“. Според Италия Sotheby's стълбище и няколко стаи на първия етаж са включени в сцени във филма.

Историята на дома се простира и отвъд Холивуд. По време на Втората световна война замъкът е използван като логистична база от германската армия, а по-късно е превърнат в полева болница от съюзниците.

Снимка: Italy Sotheby's International Realty

След войната семейството се завръща в замъка и го използва основно по време на есенния сезон на гроздобера.

Сега имотът е обявен за продан от един от потомците на барона, който в момента живее там. Той е на пазара от три години. Замъкът с площ от 43 055 квадратни метра има неоготическа архитектура и е ограден от две кули.

Снимка: Italy Sotheby's International Realty

Той идва с частен парк от 2,5 акра с фонтани и буйни растения.

Палми обграждат драматичната алея за влизане в дома. Вътре главният вход се отваря към голяма зала с мраморно стълбище, водещо до първия етаж.

На първия етаж има две тераси, които гледат към двора, и приемна зала, с гравирана камина с инициалите на семейство Пенниси. Слънчевите тераси са достатъчно големи за поставяне на маси и столове, както се вижда от снимките в обявата.

Снимка: Italy Sotheby's International Realty

22-те спални са разположени на два етажа. Едната е на първия етаж има камина на дърва и френски прозорци.

В цялата къща много от стаите в момента са украсени с мебели с античен вид, богато украсени полилеи и произведения на изкуството.И повечето от стаите на замъка имат големи, сводести прозорци с изглед към градината.

В северната кула на замъка има малък параклис с високи тавани, украсени със стенописи, според списъка. Според имейл, изпратен от Италия Sotheby's до Insider, семейство Пенниси е използвало параклиса за празнуване на Коледа и неделни литургии. От 70-те години на миналия век параклисът и паркът се използват и за частни сватби и церемонии.

И срещу приблизително 6,6 милиона долара всичко може да бъде ваше.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии