1 USD
1.83905 BGN
Петрол
Bitcoin
$26,558.9

Надникнете в новото луксозно имение на Меси (ВИДЕО)

Блясък

Цената на новата му придобивка е 10,75 милиона долара

Лионел Меси от Интер Маями си купи имение само на 15 минути от стадион DRV PNK. Меси купи крайбрежното имение във Форт Лодърдейл за 10,75 милиона долара, пише Forbes.

Къщата с площ от 10 500 квадратни метра е в общността на Bay Colony. Имението разполага с 8 спални, 9 бани и половина, гараж за 3 коли и басейн.

Меси и семейството му се преместиха в Южна Флорида през юли, след като той подписа договор да играе за Интер Маями.

Меси беше представляван от Самуел и Дона Симпкин в Compass Florida при покупката на дома, който се намира в задънена улица и включва 170 фута брегова линия в общността на Bay Colony=

Данъците върху собствеността върху имението се оценяват на 83 400 долара годишно.

Меси подписа безпрецедентен 2,5-годишен договор с Интер Маями по-рано тази година, за който се твърди, че е „на обща стойност до 150 милиона долара“, включително неговата заплата, бонус при подписване, капитал на отбора и отчетени споразумения за споделяне на приходите с Apple и Adidas. Той бе класиран на второ място в тазгодишния списък на най-добре платените спортисти от Forbes с приблизително 130 милиона долара приходи между май 2022 г. и 2023 г.

Новото имение е само най-новото допълнение към впечатляващото му портфолио от недвижими имоти – той също е платил отчетените 7,3 долара милиона за целия девети етаж в Regalia, ултра луксозен кооперативен комплекс в град Съни Айлс Бийч, Флорида. Говори се, че е притежавал - и може би все още - имение на стойност 7 милиона долара близо до Барселона, апартамент на стойност 5 милиона долара в Маями и огромен имот с гараж за 15 коли, театър и фитнес зала в родния му град Росарио, Аржентина, според Architectural Digest.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Земетресението в Мароко: Кристиано Роналдо отвори хотела си в Маракеш за оцелелите (СНИМКИ)

Coldplay
+6

Галерии