1 USD
1.81718 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,137.7

Кат Вон Ди продава къща с кървавочервен басейн за 12,5 млн. долара

Блясък
 

Триетажната викторианска сграда беше обявена за продажба за 15 млн. долара през януари

След като обяви за продажба викторианския си дом за 15 милиона долара през януари, Кат Вон Ди намали цената до 12,5 млн. долара.

Разположен в района на Уиндзор Скуеър в Лос Анджелис, историческият триетажен дом е построен през 1896 г. от Исак Нютън Ван Нуйс разполага с огромни 11 спални и 8,5 бани, заедно с къща с две спални и една баня.

Снимка: Facebook

Викторианският дом, който е голям близо 1 208 квадратни метра, се намира на парцел от 2 505 квадратни метра. Той е преместен на сегашното си местоположение през 1915 г. от сина на Ван Нуйс, Дж. Бентън.

Затвореният парцел може да се похвали с поддържан жив плет, заедно със спиращ дъха кървавочервен басейн, до който може да се влиза през тайна врата.

Снимка: Facebook

Първият етаж предлага грандиозен салон, който се влива в библиотека и дневна, както и официална всекидневна, кът за сядане и официална трапезария, която включва прозорци от витражи, ленена ламперия и е свързана с обновена кухня на главния готвач.

Снимка: Facebook

Верандата служи като кът за закуска, където да се потопите в спокойната атмосфера.

Освен това има скрит бар с ръчно резбовани стени и гореспоменатата тайна врата, която води към задния двор.

Снимка: Facebook

Вторият етаж има пет спални – някои от тях апартаменти с големи дрешници – докато на последния етаж има допълнителни три спални и две бани, както и уникално пространство за забавление с театър и бар/ кухненски бокс.

Снимка: Facebook

Някои от сложните детайли, открити вътре в къщата, включват богато украсени дървени панели от пода до тавана, арки и подове. Има и вана с крачета в луксозна баня от черно и злато и полилеи, които добавят към цялостния чар на дома от червени тухли.

Снимка: Facebook

В къщата живеят Вон Ди и нейния съпруг Рафаел Рейес. Една от най-популярните собственички на козметична линия в света обяви в Instagram през октомври 2021 г., обяви, че затваря своя магазин за татуировки, High Voltage Tattoo, и се премества за постоянно в Индиана.

„Както някои от вас знаят, наскоро купихме красив дом на малка земя в провинциална Индиана и колкото повече време прекарваме там, осъзнаваме, че се чувстваме повече у дома си, отколкото тук, в Ел Ей“, написа тя в Instagram.

Къщата на Кат Вон Ди

Вон Ди продължи: „След дълги размисли решихме, че ще се преместим завинаги в Индиана в края на тази година. Планираме да продадем нашия красив дом тук и най-вероятно ще отворя частно студио за татуировки там, след като приключим с ремонта на къщата."

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5