1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Изпратили бонуса на Том Холанд за Avengers на грешен Том

Изпратили бонуса на Том Холанд за Avengers на грешен Том

Това не е първият път, в който две знаменитости имат проблем заради близките си имена

Не всеки ден милион долари могат се появяват случайно във вашата сметка. Но звездата от The White Lotus Том Холандър разкри, че му се е случило, когато е получил бонуса, предназначен за актьора от филмите за Спайдърмен Том Холанд.

„Бяхме с едни и същи агенти за кратко и хората в счетоводния отдел са се объркали“, казва Холандър в шоуто Late Night, цитиран от BBC.

Но как Холандър открива огромната сума в сметката си? Докато си стои в театъра, за да гледа свой приятел, решил да провери мейлите си. Единият от тях бил фиш с надпис „Бонус от Avengers“.

„Това беше удивителна сума пари“, казва 56-годишният Майерс. „Това не беше неговата заплата. Това беше първият му боксофис бонус. Не целият боксофис бонус, първият. И беше повече пари, отколкото някога съм виждал. Беше седемцифрена сума.“

Холанд, който се среща със звездата от Euphoria Зендая, влиза в ролята на Спайдърмен в шест филма на Marvel.

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който две знаменитости имат проблем заради близките си имена.

Снимка: Getty Images

През ноември 2022 г. физикът Брайън Кокс и актьорът Брайън Кокс разказаха пред BBC как техните еднакви имена са предизвикали объркване. Често при пристигане в хотели се оказвало, че единият от двамата вече е регистриран.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии