1 USD
1.83233 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,420.5

Брансън: „Събудих се в 2 през нощта и намерих босия Мъск с бебе в кухнята ми“

Блясък

Но какво е правил там основателят на Tesla?

Миналата година, няколко дни преди да направи първия си космически полет, Ричард Брансън е в дома си в Ню Мексико. В 2:30 през нощта, когато основателят на Virgin Atlantic слиза да си взeмe кафе от кухнята, прави изненадващо откритие. Пред него стои напълно босият Илон Мъск, който държи в ръце спящото си бебе X Æ A-12, след като член на персонала го е пуснал вътре.

„Мисля, че беше около 2:30 сутринта“, казва Брансън. „Събудих се два часа по-рано, отколкото трябваше, и скочих от леглото, а след това всъщност осъзнах, че съм попаднал в грешния момент“, казва Брансън пред Sunday Times.

Снимка: Twitter/richardbranson

"По принцип Илон е нощно животно. Той наистина не спи през нощта и си заспива през деня. Направихме кана чай и седнахме навън под звездите да наваксаме и той да ми пожелае успех за предстоящия космически полет."

По-късно Мъск се присъединява към Брансън на космодрума в Ню Мексико, преди последният да се качи за своя 90-минутен полет на Virgin Galactic, за да изпита за кратко безтегловност, изпреварвайки полета на Джеф Безос с Blue Origin с девет дни.

Следващият полет на Virgin Galactic е това лято и Брансън каза, че ще се „радва“ да убеди Мъск да лети на негов полет.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии