Бен Афлек и Джей Ло продават семейното си жилище за близо 70 млн. долара

Блясък

Имението има 12 спални и 24 бани

 

Дженифър Лопес и Бен Афлек официално обявиха имението си в Бевърли Хилс за 68 млн. долара, което е значително увеличение на цената спрямо първоначално платените 60 млн. долара, пише Business Insider. 

На фона на слуховете за развод и съобщенията, че живеят разделени, се твърди, че Лопес иска да получи част от състоянието на Афлек, чувствайки се ощетена от края на двугодишния им брак.

Снимка: Getty Images

Въпреки брачните си неволи обаче децата на Бен Афлек и Дженифър Лопес се надяват на помирение преди 55-ия рожден ден на Лопес на 24 юли. 

Лопес и Афлек публично обявиха семейния си дом за зашеметяващите 68 милиона долара. Това смело решение идва, когато те се опитват да се освободят от наскоро ремонтираното имение с 12 спални и 24 бани.

Имотът с площ от 38 000 кв. м може да се похвали с многобройни скорошни подобрения и модернизации, направени през последните четири месеца.

 

Въпреки че първоначално двойката се опита да продаде имението дискретно, сега тя реши да го изнесе на публичния пазар.

Афлек и Лопес, които се ожениха през 2022 г., купиха имението си в Бевърли Хилс през 2023 г. за малко над 60 млн. долара след повече от две години търсене. 

Въпреки усилията им да намерят перфектния дом, сега те го обявяват за 68 млн. долара. Въпреки това е малко вероятно да реализират значителна печалба поради неотдавнашните ремонти и данъка върху имението в Лос Анджелис, който може да изяде потенциалните им печалби от продажбата.

Публичното обявяване на дома им за продажба идва, след като Афлек е забелязан да шофира на работа без годежния си пръстен.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст