Нов връх на цената на газа в Европа
Газохранилищата в ЕС към 19-и ноември са запълнени на 89,87%
А какво има в хладилника си в момента?
Докато брандът е добре известен със своите гуми, то базираната в Париж компания е известна и с годишния си Michelin Guide. През 1900 г. те започват да публикува пътеводител за Европа, за да насърчи шофьорите да пътуват до местните забележителности. Също така, в ръководството били включени анонимни ревюта на европейски ресторанти, които се фокусирали върху качеството и вкуса на поднесените храни, както и върху овладяването на кулинарната техника.
„Мишлен означава детайл. Фокусът върху детайла, страстта към продукта, отношението към продукта, отношението към госта. Това означава. Мишлен гилдията всъщност се превърна в класа. Класа за обслужване, за храна, за качество“, казва шеф Илиян Кустев, който е и част от журито на MasterChef.
По негови думи е трудно да се отговори защо в Бъгария все още няма ресторант със звезда Мишлен.
„Има много критерии, които трябва да защитиш, за да вземеш звезда Мишлен. Темата е много дълбока. И все още не сме готови, въпреки че по мое мнение има толкова много колеги готвачи у нас, които имат много високо ниво, както на презентация, така и на вкус“, казва той за bTV Бизнес Новините.
Питаме шеф Кустев, ако някога се включи в кулинарно състезание кои колеги би избрал в отбора си?
„Димитър Дамянов и Весо Калев“, казва той.
А какво има в хладилника си в момента?
„Не знам, не съм се прибирал от дни.“
Предложение за гурме рецепта за Коледа можете да видите във ВИДЕОТО!
Газохранилищата в ЕС към 19-и ноември са запълнени на 89,87%
Ето какво сочат нови проучвания
Svetatnazdraveto.bg ще предлага полезни съвети за превенция и грижа за здравето за всички възрастови групи