1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Master The Failure - събитие за бизнес уроци, за да не ги учите по “трудния” начин

БГ Бизнес

Ще чуете истории, които разсмиват. Истории, които просълзяват. Истории, които докосват и ни карат да се замислим

Едно интересно събитие се задава на софийската сцена. Master The Failure е събитие за бизнес уроци, научени по “трудния” начин. За да ги споделят, на сцената се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че да се провалиш е човешко и това е част от пътя към израстването и успеха. Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да говорят за своите грешки, горчивия си опит и уроците от тях.

Ще чуете истории, които разсмиват. Истории, които просълзяват. Истории, които докосват и ни карат да се замислим. Истории, които учат. Автентични и истински.

Master the Failure е естествено продължение на едно познато събитие за провалите. С ново име и още повече осъзнатост по темата, ще се споделят от първо лице истории, които всеки от гост лекторите е преживял в професионалния си път. 

Упражнение по пътя към успеха, вътрешен пламък за самоусъвършенстване или търсене на нови възможности, което ни насочва към областите, в които трябва да подобрим уменията си – елате и чуйте кой как овладява провала.

Гост лектори ще бъдат: Саша Безуханова – международно признат мениджър, ангел-инвеститор и филантроп с 20-годишна успешна управленска кариера, Атанас Симеонов – добре познат предприемач, инвеститор и посланик на грижата за здравето със солиден опит в бизнеса и Радослав Механджийски – един от създателите на независимата образователна платформа за съвременно изкуство и култура Art & Culture Today и арт форума WIDE ART.

Заповядайте първото ни събитие за този сезон и станете част от семейството на MasterTheFailure. 

Кога: 09.04.2024 г. (вторник)

Къде: PM Club

Отваряне на вратите: 18:30 ч.

Начало: 19:30 ч. 

https://facebook.com/events/s/master-the-failure-vol-1/374873505407303/

Онлайн билети тук: https://bit.ly/3OYNsbn

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии