He’s The MAN! Говорят 8 мъже с кауза

БГ Бизнес

Събитието на Dir.bg, на което bTV Media Group е партньор, събира добрите примери от различни сфери, които има какво да разкажат за пътя към успеха

Петото издание на събитието He’s The MAN! дава думата на 8 мъже с кауза, които имат какво да разкажат за пътя си към успеха, трансформацията, житейските уроци, вярата и вдъхновението.

И този път организаторът на събитието насочва погледите към добрите примери в българското общество. Част от разговорите ще се случат на сцената на събитието във Военния клуб на 28 ноември, а друга ще бъде публикувана в периода до събитието под формата на видео и онлайн интервюта.

Иван Бърнев 

На сцената на He’s The MAN! ще видим актьора Иван Бърнев, който тази година вдъхна живот на нов образ във филма "Васил" и спечели наградата за главна мъжка роля от фестивала SEMINCI във Валядолид за участието му в испанско-българската копродукция. Добрият актьор успява да спечели публиката си със сюжети, прекарани през собствените му истини, а какви са неговите, Бърнев ще разкаже в откровен разговор с водещия Деян Веселинов.

„Молец“

Юли и Крис или иначе казано - група „Молец“, които стават все по-популярни, ще говорят за своите ключови фактори за успеха: вяра и постоянство. След като напълниха няколко стадиона с десетки хиляди фенове през изминалата година, а песните им вече са в графата „любими“, сега ги посрещаме и на сцената на He’s The MAN!

Демиан Пинтос

Кои са най-важните стъпки към бъдещето без дим и какво означава трансформация за една от най-големите компании в световен мащаб - ще говорим с генералния мениджър на международна тютюнева компания в България Демиан Пинтос. Той ще разкрие повече и за каузата, свързана с иновации, наука и отговорност към хората.

В онлайн интервюта и видеоразговори ще чуем  и научим повече и за личната философия на още забележителни мъже.

Стефан Цанев

„Не казвайте „Утре ще бъдем щастливи“. Не казвайте „Утре ще бъдем“... Тази страст за живот, в съчетание с мъдростта на себепознанието и катарзиса пази с думите си повече от половин век вечният Стефан Цанев. Класикът приема журналистката Кристина Димитрова в дома си в Балчик, където разказва за своите страхове, уроци и дава отговор какво всъщност е любовта. Ще чуем и "Небесна гледна точка" за нещата от живота по името на стихосбирката, която издаде през тази година с произведения, събирани две декади.

Стефан Командарев

"Никога не трябва да оставаш доволен от себе си!" Това казва в интервюто си за Галина Чолакова Стефан Командарев - режисьорът,  който показва реалността през очите на човека в ежедневието. Тази година донесе пореден успех на Стефан Командарев - за филма му "Уроците на Блага" се говори и отвъд Океана, а на Стария континент вече събира награда след награда. Колко е важно да се развиваш непрекъснато, разказва самият режисьор във видеоинтервю в dir.bg на 13 ноември.

Андрей Марков

За волята и амбицията да се бориш за по-добро здравеопазване във време, осеяно с трудности разговаряме с Андрей Марков - съосновател и управител на Аджибадем Сити Клиник.  В интервюто си на 6 ноември той споделя повече за каузата всеки български гражданин да има равен достъп до качествени медицински услуги и адекватна грижа за здравето.

Д-р Николай Михайлов

Познаваме д-р Николай Михайлов като психиатър, богослов, анализатор с фокус, себепознание и критично мислене. Но какво е бъдещето на човека, на политическия ни елит в един все по-турбулентен свят? Защо късно модерният човек не търпи истината или по-точно вярва в нищото като в истина? Ще научите на 10 ноември. 

Повече информация за He’s The MAN! може да бъде намерена на сайта на събитието.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст