1 USD
1.74721 BGN
Петрол
65.05 $/барел
Bitcoin
$102,937.0

"Да се явиш на кулинарно състезание може да отнеме и година подготовка" (ВИДЕО)

Според правилата участниците в Biorest Cup подготвят предястие от пъстърва, свободна тема в основното ястие и десерт с шоколад и тиква

Български рецепти, посветени на красивите реки и гори, инспирирани от природата, е подготвил отборът на готвачът Сали Али, с когото се срещаме малко преди началото на първото Biorest Cup събитие, посветено на развитието на гастрономната и бар култура в България.

Тайни от „кухнята“ и 5 звездни мастър класове за бармани и готвачи, ще водят специалните гости от журито Шеф Пако Перез носител на 5 Мишлен звезди, рок звездата на световната кулинарна сцена Диего Гереро с 4 Мишлен звезди, Марк Алварез собственик на най-добрия бар в света за 2023 година, Макс Ла Рока, както и други професионалисти от сектора.

Точно заради имената в журито отборът на Taste of Fellows се подготвя близо година.

Според правилата те подготвят предястие от пъстърва, свободна тема в основното ястие и десерт с шоколад и тиква.

В ястията си Taste of Fellows добавят рачел, суджук, саздърма.

„Много от продуктите ни не са само български, но са типични за българската кухня и затова сме решили да ги използваме, защото ни дават доста интересни вратички за различни рецепти“, казва Сали Али.

Какво готвят професионалните готвачи на Коледа, вижте във ВИДЕОТО!

Съдържанието е информативно и не представлява консултация, препоръка или съвет за вземане на инвестиционно решение.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Виж всички предложения от брошурата тук