Българска компания облича спортистите ни за Олимпиадата в Париж

БГ Бизнес

Откриването на Олимпийските игри е на 26 юли

 
Цветовете на националното знаме са вплетени и преобладаващи в спортната екипировка на българската делегация за олимпиадата в Париж, съобщават от Българския олимпийски комитет (БОК). 
Всички екипи са изработени от българската фирма FLAIR със специално подготвен за игрите дизайн. Платовете и материалите са подбрани така, че да доставят максимален комфорт на състезатели, треньори и официални лица по време на престоя им във френската столица. Цветовете са наситени и избрани да предразполагат към ведро настроение и максимални изяви спортистите. 
 
Същевременно маратонките и саковете са осигурени от японската фирма за спортна екипировка ASICS. Маратонките са модел от последната колекция на световноизвестния производител, комбиниращ чувство за удобство, лекота и комфорт. 
 
В последните издания на летните олимпийски игри пък българските делегации бяха обличани от три различни концерна - германския гигант "Пума" в Пекин `08, японския "Мизуно" в Лондон `12 и испанския "Хома" в Рио де Жанейро `16, по информация на в. Сега.
 
Българската делегация за Олимпийските игри в Париж 2024 се състои от 45 спортисти, а откриването е на 26 юли. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст