1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

От злато до диаманти - най-скъпите четки за зъби в света

Топ 5

Колко струва луксът да четкаш зъбите си със специални четки?

Четката за зъби е обикновен предмет, който повечето хора използват всеки ден, без да се замислят. Но какво ще стане, ако видите, че някои четки за зъби струват повече от някои от вашите луксозни артикули. Да, правилно прочетохте! От позлатени дръжки до инкрустирани с диаманти косми, тези четки за зъби предефинират значението на лукса и разкоша. Ето и топ 5 на най-скъпите четки.

Електрическа четка за зъби от розов кварц - 429,76 долара

Електрическата четка за зъби iO Series 9S от розов кварц разполага с най-съвременна 3D система за проследяване, която регистрира рутинното ви почистване и настройва изживяването ви при четкане според вашите предпочитания. Със седем различни режима, от които да избирате, тази четка за зъби използва усъвършенствана AI технология, за да покаже колко добре почиствате всеки аспект на зъбите си, осигурявайки цялостно решение за грижа за устната кухина. iO Series 9S Rose Quartz Electric Toothbrush е най-скъпата четка за зъби на Oral-B.

Prestige 9900 - 799 долара

Четката за зъби Philips Sonicare Prestige 9900 е усъвършенствана електрическа четка за зъби, оборудвана с технологията за интелигентна четка за зъби SenselQ. Това интелигентно устройство усеща вашия стил на четкане и регулира интензивността на почистване, като гарантира оптимална орална хигиена. Prestige 9900 също така осигурява обратна връзка в реално време на своя потребител чрез звукови сигнали и вибрации, предупреждавайки ги, когато прилагат прекомерен натиск, докато мият зъбите. С интегриран интерфейс за сензорно управление и веган кожена чанта за пътуване, тази четка за зъби е въплъщение на стил и удобство.

Детска U-образна ултразвукова електрическа четка за зъби - 986 долара

Снимка: /Twitter

Ултразвуковата електрическа четка за зъби Cartoon U-Shaped е нова четка за зъби, която се продава в Amazon. Въпреки че не можем да потвърдим качеството й, тя идва с висока цена от $986,61. Четката за зъби е проектирана във формата на сладко малко чудовище и е направена от хранителен син силикон. Предлага се в три цвята и се предлага с безжична платформа, която може да се зарежда през USB. Уникалната характеристика на тази четка за зъби е нейната пръстеновидна глава на четката, която пасва около зъбите на детето и автоматично изчетква всички зъби.

Луксозна четка за зъби Reinast - 4200 долара

Дръжката на луксозната четка за зъби Reinast е изработена от твърд титан, висококачествен, издръжлив и лек метал, който обикновено се използва в космическата техника и медицинските устройства. Тази четка за зъби е олицетворение на лукс и елегантност. За тези, които не са свикнали с теглото на подобна четка, тя идва с селекция от приставки, за да улесни изживяването, без да компрометира красотата и почистващата способност на четката. Въпреки че се предлага на солидна цена, това е уникална и изящна четка за зъби, която прави впечатление.

Снимка: iStock
Heritage Toothbrush - 6,500 долара

Най-скъпата налична четка за зъби е Heritage Toothbrush, проектирана от Чарлз Дариус в Париж, Франция. Всяка четка е щателно изработена ръчно и се предлага с дръжка от масивно злато (14K или 18K) или черен родий. Версията с дръжка от 18K масивно злато струва колосалните $6500, което я прави най-скъпата четка за зъби в света. Самата четка е направена от биоразградим бамбук и можете да закупите резервни косми, за да удължите живота на вашата инвестиция. Обикновено отнема между 10 и 30 дни, докато четката за зъби пристигне след поръчката и не подлежи на връщане.

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии