1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

AI прогнозира как ще изглежда всяка страна през 5000 година (ВИДЕО+СНИМКИ)

AI прогнозира как ще изглежда всяка страна през 5000 година (ВИДЕО+СНИМКИ)

Изкуственият интелект разчита на съществуващи данни, за да създаде своите творения

 

Прогнозите бяха споделени от YouTube канала AI Imaginary World, който помоли AI буквално да предскаже бъдещето.

Ако до сега сте се интересували как работи изкуствения интелект, то вече сигурно знаете, че най-просто казано – той разчита на съществуващи данни, за да създаде своите творения.

AI прогнозира как ще изглежда всяка страна през 5000 година

Белгия

Белгия изглежда точно като Дисниленд.

Това е страна, известна със своите шоколадови бонбони, и изглежда, че изкуственият интелект е възприел концепцията за „град с шоколадови бонбони“ и е добавил малко магия на Пепеляшка и феята-кръстница, за да го направи още по-красив и впечатляващ.

Ако има режисьори на Дисни, които търсят следващия си филм, просто посетете Белгия през 5000-та година.

Финландия

Отправяме се към земята на финландците и влизаме в много по-различен тип филмова площадка; А именно тази на Капитолия от „Игрите на глада“.

Футуристичният пейзаж е покрит с небостъргачи, заобикалящи голямо езеро, и в случай, че се съмнявате, че гледаме в бъдещето, сцената показва, че финландците явно са заменили колите си с космически кораби.

Италия

Това е! Сбогом, Колизейум, здравей „смачкан пейзаж от впечатляващи сгради“. Жителите изглеждат готови да пътуват над водата, използвайки мостове, преминавайки сред грандиозни дворци и структури, които са натрупани една върху друга.

Не изглежда много удобно, но стига все още да има добра пицария, ще се радвам.

Снимка: AI Imaginary World
България

Изглежда, че ние българите сме просперирали... особено в частта с пътищата и магистралите. Те вече са няколко метра във въздуха, а сградите са по-иновативни и интеерсни от тези на много по-развити страни. Едно обаче е сигурно, качеството асфалтът на картинката продължава да е под въпрос. 

Великобритания

В сравнение със страните, които разгледахме досега, Великобритания изглежда наистина се е променила много малко.

Лондонският мост все още стои гордо над реката, а градът се вижда на заден план - просто изглежда, че е станал малко по-висок. На преден план има няколко стъклени капсули, които крещят „бъдеще“, въпреки че не е ясно какво представляват.

Египет

Земя, известна със своята история, Египет изглежда се е отказал от част от наследството си и се е сбогувал с пирамидите в полза на пейзаж, излязъл направо от научнофантастичен филм.

Подобно на Финландия, градът се извисява над езеро, но Египет изглежда много по-зловещ, с тъмно небе и огромна луна, която по някакъв начин се е появила в непосредствена близост до Земята.

Вероятно трябва да внимаваме с това.

Китай

Китай вече очевидно е разработил превозни средства със скоростта на светлината, които не оставят нищо освен ивици по небето.

Това е едно от по-спокойно изглеждащите предсказания, с пътеки, обграждащи спокойна вода, която се простира от извисяващ се градски пейзаж, което предполага, че все още има място за хората да се движат пеша, ако са толкова склонни.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии