1 USD
1.78631 BGN
Петрол
Bitcoin
$38,164.7

Собствениците на Tesla използват iPhone 15 Pro, за да отключват колите си и да включват климатика (ВИДЕО)

Собствениците на Tesla използват iPhone 15 Pro, за да отключват колите си и да включват климатика (ВИДЕО)

Потребителите на Apple вече имаха възможността да създават специфични преки пътища за различни действия

 

IPhone 15 Pro вече има „бутон за действие“, който може да бъде програмиран да изпълнява пряк път с команди по избор на потребителя.

Бутонът може да отвори камерата, да стартира запис на гласова бележка или включване или изключване на фенерчето.

Само с едно натискане на един бутон можете да отключите своята Tesla, да отворите багажника, да отворите прозорците или дори да включите климатика, да пуснете затопляне на седалките, да стартирате зареждането на колата без да включвате дисплея на телефона си дори да го вадите от джоба си, казва Tech Insider.

Потребителите на Apple вече имаха възможността да създават специфични преки пътища за различни действия, за да контролират колата си в своите iPhone, достъпни икона на началния екран на телефона, но новият бутон за действие на iPhone 15 Pro позволява на собствениците да задействат едно от тези преки пътища по-удобно.

Има от какво да избирате. Бутонът може да бъде настроен да включва вашата Tesla, да стартира климатика, да включва отопляемите седалки и волан, да активира охранителния режим на автомобила, да отваря прозорците, да стартира и спира зареждането, да отваря или затваря - но не и двете - на Tesla frunk или trunk, както и всяка комбинация от тези действия.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии