1 USD
1.80194 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,242.0

На солидна цена: Google пусна новия уеб домейн – .ing

Технологии

Ако мислите да се присъедините към редиците на тези .ing бизнеси, по-добре се подгответе със солиден бюджет

 

Скоро интернет може да изглежда малко по-различно, тъй като Google разкри, че уеб домейнът .ing вече е достъпен за потребители, които искат да обогатят своя URL адрес.

Google пуска уеб домейн .ing

Компанията съобщи, че новият домейн може да се използва за всичко, от което се интересувате, независимо дали е за създаване на забавен уебсайт, сайт за дарения, проектиране на нещо красиво или нещо друго.

От 31 октомври потребителите имат достъп до уеб домейни .ing за нуждите на изграждането на уебсайтове, но ще трябва да платят допълнителна такса за ранен достъп.

От 5 декември обаче публичният достъп ще бъде отключен, така че всеки да може да започне да изгражда уебсайта си срещу стандартната основна цена.

Кой използва вече новия уеб домейн?

Има някои фирми, които поеха допълнителната такса, за да активират своя уеб домейн .ing възможно най-скоро. Ето някои уебсайтове с новия URL адрес, до които можете да получите достъп в момента:

Canvas – Популярната платформа за уеб дизайн грабна уеб домейните design.ing и draw.ing за съответните им инструменти.

Adobe Acrobat – Редактирането и подписването на PDF файлове е лесно с тази платформа, особено с новите, лесни за достъп уеб домейни.

Giving Tuesday – Надяваме се, че можете да познаете този, с популярната благотворителна организация, която купи giv.ing за своя сайт.

Ако мислите да се присъедините към редиците на тези .ing бизнеси, по-добре се подгответе със солиден бюджет, защото тези нови .ing уеб домейни не са евтини. The Verge направи известно проучване и установи, че URL адресите, включващи популярни думи като buy.ing, струват 129 999,99 долара на година за регистрация.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии