1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Motorola представи телефон, който може да се увива около китката (ВИДЕО)

Motorola представи телефон, който може да се увива около китката (ВИДЕО)

Когато е поставен хоризонтално, 6,9-инчовият екран може да се използва като стандартен смартфон с Android

 

Докато сгъваемите екрани бавно се превръщат в мейнстрийм, Motorola работи върху по-усъвършенстван концептуален дисплей за смартфон, който може да се увие около китката ви.

Филиалът на Lenovo показа своя концептуален телефон с гъвкав pOLED дисплей на годишния Lenovo Tech World 2023. Новият смартфона има full-HD+ pOLED екран и може да се огъне назад и да се увие около китката като смарт часовник.

Когато е поставен хоризонтално, 6,9-инчовият екран може да се използва като стандартен смартфон с Android. Все още обаче няма информация кога това ново устройство ще се появи в магазините.

Motorola предложи бърз поглед върху подвижната концепция Rizr на Световния мобилен конгрес по-рано тази година. Освен Motorola, марки, включително Vivo, Transsion Holdings и TCL, се подготвят да разкрият още един фактор на сгъваем дисплей през 2024 г. В момента Samsung е основен конкурен на бранда в областта на сгъваемите смартфони.

Освен това Motorola демонстрира някои генеративни AI функции, които позволяват на потребителите да персонализират своите телефони. С тази концепция потребителите могат да качат или заснемат снимка на облеклото си, за да създадат различни изображения, генерирани от AI, които отразяват техния стил.

Марката обяви, че разработва личен асистент, наречен MotoAI както за компютри, така и за смартфони.

Освен това Motorola разкри концептуален модел с изкуствен интелект, който подобрява способността на Doc Scanner, който понастоящем присъства в системите на камери на Motorola.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии