1 USD
1.85739 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,825.3

В този курорт всички хора са голи

Свят

Тук дрехите са забранени, но и интимностите на обществени места също

Може би не ви е хрумвало, но освен нудиски плажове, има и цели нудиски курорти, където всички хора ходят навсюкоде голи. Модернизмът и натурализмът се смесват в Кап д'Агд, курорт във Франция, който набъбва до 40 000 души през лятото.

От 90-те години на миналия век Cap d’Agde си спечели лоша репутация заради това, че голотата се превърна в разкрепостеност и в курорта отиват все повече суингъри, секс работници и отварят врати все повече магазини за възрастни.

Тук голите хора са навсякъде - в банките, пощата, супермаркетите, магазините и бутиците за дрехи.

Нищо в този мащаб не съществува никъде другаде по света. Повечето натуристки курорти са аркадни убежища от градския живот. Миналата година Мюнхен създаде шест градски голи зони, но те бяха в уединен парк. 

Снимка: Getty Images

Тук е имало малък нудистки къмпинг от 1958 г., но от средата на 60-те години на миналия век курортът се развива в градче на голотата.

Табели навсякъде заплашват една година лишаване от свобода и глоба от 15 000 евро за всякакви публично извършени сексуални действия – доказателство за деликатния акт на балансиране, извършен от правоприлагащите органи тук. Броят на échangistes (суингърите) нараства от началото на 90-те години на миналия век, измествайки традиционно целомъдрените натуристи. 

Не едни младоженци избраха Кап д‘Агд за своя меден месец. Много брачни двойки избират курорта, за да доразпалят сексуалния си живот. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии