1 USD
1.80029 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,873.9

Тайните, които разкриват бивши служители на Hilton

Свят

С тяхна помощ може да си спестите много нерви

Hilton може би е най-известната хотелска верига в Америка. Ако все още не сте отсядали в една от 200 000-те стаи на конгломерата, почти сигурно ще го направите един ден. Как да се възползвате максимално от това? Отговорите идват от бивши служители на веригата, които разкриват тайните на Hilton, пише Best Life.

Резервирайте с екипа за резервации на Hilton

Най-лошият кошмар на пътешественика е да резервира стая и броени дни преди полета си да разбере, че нещо с резервацията не е наред. Бивши служители на Hilton казват, че хората, които резервират чрез популярен сайт нощувка в хотела е по-вероятно да загубят резервацията си. Ако резервирате чрез посредник, който никога не сте чували, само защото цена е ниска, то вървите по тънък лед. Най-добрият ви залог е да резервирате директно с екипа за резервации на Hilton онлайн или по телефона.

Да, можете да резервирате свързани стаи

Вече не е необходимо да оставяте нещата на случайността. Стартирала в началото на миналата година, нова програма на Hilton, много подходящо наречена Confirmed Connecting Rooms, ви позволява да резервирате съседни стаи.

Снимка: istockphoto.com

„Гостите ни казаха, че искат повече гъвкавост в своето пространство за пътуване“, каза Трип Маклафлин, ръководител на веригата Motto by Hilton на Hilton, която оглави инициативата.

Обадете се предварително за специални заявки

Независимо дали в крайна сметка сте отседнали в Hilton за бизнес пътуване или ваканция, предварителното обаждане може да ви осигури някои предимства. Възможно е да получите надстройка на стаята с различни удобства или нещо допълнително, от което може да се нуждаете по време на престоя, и това няма да притеснява толкова персонала, ако е подготвен.

Трябва да се обадите възможно най-рано, особено ако планирате специално събитие по време на престоя си. 

Избягвайте да резервирате стая, чиято сума не подлежи на възстановяване

Резервирането на невъзстановима или предплатена стая може да изглежда сякаш си заслужава заради по-ниската цена, но това крие рискове. Ако резервирате директно през хотела, може да успеете да получите пари обратно (в зависимост от вашата ситуация), ако трябва да анулирате, но няма да получите пари обратно, ако резервирате чрез трета страна като Expedia или Priceline.

Според USA Today можете да получите възстановяване, когато сте болни, ако има предупреждение за лошо време или ако обстоятелствата ви се променят. В повечето случаи хотелът ще ви възстанови сумата, ако има разумно извинение. 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии