1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Скоро ще можете да платите, за да не ползвате общи подлакътници в тази авиокомпания

Свят

Авиокомпанията монетизира всяка част от пътуването - от регистрацията на багажа до разпечатването на бордни карти

Скоро пътниците ще могат да се насладят на лукса на двата подлакътника по време на следващия си нискобюджетен полет.

Frontier Group Holdings Inc., която е собственик на нискотарифната авиокомпания Frontier Airlines, обяви, че ще позволи на клиентите да плащат допълнително, за да седят на специално определени редове, които блокират средната седалка, съобщава Business Insider. 

От следващия месец предпочитащите седалките до прозореца и до пътеката, които разполагат с малко повече пари, ще могат да заобиколят прословутите тесни места в полетите на Frontier, съобщи главният изпълнителен директор на компанията на конференция на индустрията във вторник, според Bloomberg. 

Цената на опцията за ъпгрейд "UpFront Plus" започва от 49 долара и ще бъде достъпна за полетите на Frontier от 10 април. Тази цена се предлага като специална въвеждаща оферта. Не е ясно все още колко ще струва ъпгрейдът след края на промоцията.

Освен повече място за лактите, бонусът предлага допълнително място за краката и комфорт, място на първите два реда в самолета и предимството да получите първи обслужване по време на полет, съобщиха от компанията. 

"Много потребители предпочитат седалки, които предлагат допълнително пространство по време на полет", заяви Бари Бифъл, главен изпълнителен директор на Frontier Airlines. 

Този ход идва в момент, когато авиокомпаниите се стремят да запазят паричните си постъпления на фона на несигурните модели на пътуване през последните години. В нискотарифните авиокомпании като Frontier и Spirit всяка стъпка от пътуването се монетизира - от регистрацията на багажа до разпечатването на бордни карти и закупуването на вода.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии