1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

На стотици километри: Двойка случайно изпрати котката си в пакет за връщане от Amazon

Свят

Ето какво се случва няколко дни по-късно

Двойка от Юта случайно изпраща домашната си котка в пакет за връщане от Amazon, като я затваря в кутията без храна и вода в продължение на шест дни.

В крайна сметка котката, наречена Галена, е открита жива и здрава в Калифорния, съобщава Business Insider. 

Кери Кларк, една от собственичките на котката, забелязала, че животното е изчезнало. В продължение на близо седмица Кларк, заедно със семейството и приятелите си, претърсва къщата и квартала на двойката и разлепва плакати за изчезнали животни в града с надеждата да открие котката. 

"Тревогата и стресът от това, че не знаех какво се е случило с нея, бяха мъчителни", казва Кларк пред изданието.

След това Кларк получава SMS, в който я уведомяват, че микрочипът на Галена е сканиран, а по-късно същия ден ѝ се обажда ветеринарен лекар от Калифорния. 

"Първоначално не ѝ повярвах и помислих, че това е шега", казва Кларк. Най-краткото разстояние между Юта и Калифорния е няколкостотин мили.

Ветеринарният лекар разказва на Кларк, че котката е намерена в пакет за връщане от Amazon, заедно с пет чифта работни обувки със стоманени пръсти.

"Изтичах да кажа на съпруга ми, че Галена е намерена, бяхме в шок като разбрахме, че тя сигурно е скочила в прекалено голямата кутия, която изпратихме предишната сряда", каза Кларк. 

По време на блокирането на COVID-19 хората все по-често се обръщат към пазаруването онлайн, вместо да посещават магазини за продажба на стоки.

Тази промяна доведе до голям скок в броя на онлайн връщанията през 2021 г., който продължава да расте, заявиха от eMarketer.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии