1 USD
1.88514 BGN
Петрол
83.63 $/барел
Bitcoin
$16,617.9

Дом за милиони- най-скъпите имоти в света (2 част)

Недвижими имоти

Те са удивителни и заслужават внимание

Наскоро ви представихме трите най-скъпи къщи в света. В топ три на тази класация се нареждат Бъкингамският дворец, Антилия в Индия и вила Леополда във Франция. Днес ви представяме още три от най-скъпите къщи в света, представени от luxe.digital. Те са красиви, с удивилетен интериор и екстериор и...струват милиони.

Villa Les Cèdres, Франция

Villa Les Cèdres с площ от 18 000 квадратни метра е по-скоро луксозен дворец, отколкото обикновен дом. Разположено на 35 акра земя, това луксозно имение в традиционен стил някога е било кралска собственост.

Снимка: Getty Image

Освен безкрайни спални и общи пространства, този луксозен имот разполага с плувен басейн с олимпийски размери, зашеметяваща бална зала и дори конюшня с място за до 30 коня. Отвън ще откриете 15 000 растения и 20 оранжерии с тропически цветя от цял свят. Той е с изглед към Средиземно море и има множество балкони, покрити с палми. Цената му е 403 милиона долара.

Les Palais Bulles, Франция

Les Palais Bulles или Дворецът на мехурчетата е малко по-различен от вашата представа за обикновена къща за милиони долари. Както подсказва името му, този имот е оформен като огромен балон с прасковен цвят. Гледка от птичи поглед в Les Palais Bulles разкрива колекция от малки, кръгли сгради. Темата на кръга продължава и вътре.

Снимка: Getty Image

Разхождайки се в The Bubble Palace ще забележите цилиндрични легла, плувни басейни и произведения на изкуството. Луксозната вила е проектирана от унгарския архитект Анти Ловаг и разполага с 10 апартамента, декорирани от различни съвременни художници. Освен спалните, къщата разполага с външен театър с 500 места, с изглед към Средиземно море. Цената на имота е 385 милиона лева, а собственикът е Пиер Карден.

Ellison Estate, САЩ

Милиардерът Лари Елисън не притежава само един имот, но неговото имение Ellison може би е най-впечатляващото. Разположен в Уудсайд, Калифорния, този невероятен крайбрежен имот е такъв, който определено заслужава непрекъснато внимание. Всъщност това е колекция от къщи в един гигантски имот, заедно с изкуствено езеро, чайна и баня.

Снимка: Getty Image

Той е проектиран в стил хижа, като вътре разполага с уютни кадифени дивани и камини, от които има нужда всеки човек, който иска да релаксира. Цената на имота е 200 милиона долара.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Coldplay
+19

Галерии