1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Плати После променя начина, по който пазаруваш

Корпоративни истории
 

Услугата предоставя възможност да бъде закупен продукт или услуга от всеки онлайн магазин

Плати После e иновативен BNPL финансов инструмент, налагащ нов модел на пазаруване, с който можеш да разсрочиш всякакви продукти и услуги с 30-дневен гратисен период с 0% оскъпяване.

Най-новият продукт в портфолиото на финтех компанията Maxo Bulgaria предлага на потребителите по-модерен и по-удобен начин за пазаруване в сравнение със стандартните BNPL финансови инструменти. Maxo Bulgaria е изцяло фокусирано върху най-актуалните високотехнологични решения, които улесняват и автоматизират процеси и създават удобството на клиентите. Компанията предлага потребителски кредит с персонализиран подход и условия към всеки клиент, за да закупи веднага продукт или услуга.

Жельо Иванов разказва за идеята за създаване на продукта
Как променяме стандартните процеси за онлайн пазаруване?

Ти избираш продукта – ние правим всичко останало вместо теб!

Плати После ти осигурява пълна свобода. Предоставяме ти възможност да закупиш продукт или услуга от всеки онлайн магазин*. Не си ограничен да пазаруваш само от магазините, които предлагат разсрочено кредитиране. Имаш всички опции да избереш начина на пазаруване, които заслужаваш.
Трябва само да копираш линка към това, което си избрал и да го поставиш в полето за заявка в нашата платформа. Само след няколко клика ще си готов с твоята заявка.

С Плати После разсрочваш плащането на удобни месечни вноски или погасяваш кредита предсрочно в 30-дневен гратисен период с 0% оскъпяване*.

Ники Кънчев откри събитието в компанията на подбрани журналисти

Плати После е повече от средство за разсрочване на покупка!
Ние ти спестяваме време и излишни усилия.

Осигуряваме ти персонален асистент, който ще организира целия процес вместо теб до доставката на стоката или услугата - регистрация, поръчка и логистика.

Плати После премахва и друга от бариерите при онлайн пазаруването. Не е необходимо да имаме интеграция в онлайн магазина/търговеца, който си избрал. Ние сме с теб, където си и ти. За клиентите оставяме единствено удоволствието да получат, това което са си пожелали!

С Плати После могат да се пазаруват продукти или услуги на стойност от 100 до 3000 лв.

Основните предимства на услугата са:

  • Персонален асистент, който изпълнява всички стъпки на покупката вместо клиентите, а те директно получават всичко поръчано на посочен от тях адрес.
  • 30-дневен гратисен период с 0% оскъпяване, ако клиентът погаси предсрочно кредита*;
  • Разсрочване на удобни месечни вноски с гъвкави периоди, съобразени с размера на кредитираната сума;
  • Иновативна платформа, достъпна през всяко устройство, в която клиентите могат да следят своя кредит, да плащат само с 1 клик и да имат мигновен достъп до цялата документация за своята покупка.

Вземи каквото пожелаеш, от където пожелаеш и го Плати После.

"Плати После идва като отговор на търсенето на клиентите на все по-удобни, бързи и гъвкави решения за ежедневните им дейности.  За да удовлетворим тази необходимост, създадохме иновативна платформа, която да улеснява онлайн пазаруването им, като спестява тромавите процеси по онлайн пазаруване на изплащане, предоставяйки във всеки един момент възможността да закупят стока или услуга бързо, лесно и с възможност за 30- дневен гратисен период или с удобни месечни вноски, така че да не утежняват месечния си бюджет. Убедени сме, че както винаги предлагаме продукт, с който изпреварваме очакванията на потребителите, но това е съдбата на всеки иноватор.", сподели Биляна Христова, маркетинг директор на Плати После.

Полезна информация: По последни данни на БЕА** от 2022 г. 44 % от интернет потребителите у нас пазаруват онлайн. Това е ръст с 13 % спрямо 2019 г., което е сериозен скок и признак за голяма промяна в потребителското поведение. Това е и причината да се търсят все по-леснодостъпни опции за пазаруване.

Разбери повече на https://platiposle.bg

*Финансов пример: При кредит Плати После в размер на 500 лв. за 6 месеца, без избрана застраховка: месечна вноска 93,32 лв., при ГЛП 40,00% и ГПР 48,21%. Обща дължима сума в края на периода на кредита - 559.92 лв. При предсрочно погасяване на главницата преди изтичане на 30 дни от датата на договора, обща дължима сума 500 лева, при ГЛП 0% и ГПР 0%
Кандидатите подлежат на оценка и одобрение съгласно вътрешните правила и Общи условия за предоставяне на кредитен продукт Плати После на Максо България АД. Дружеството си запазва правото да не одобри избрана стока или услуга, ако същата противоречи на българското законодателство. Максо България АД си запазва правото по собствена преценка да ограничи възможността кредит Плати После да се използва за покупка на стока или услуга от определени търговци. Посочените стойности са с информативен характер и не представляват конкретна оферта. Плати после е търговска марка на Максо България АД, ЕИК 204611425. Дружеството е вписано в Регистъра на финансовите институции по член 3а от Закона за кредитните институции, воден от Българска народна банка под номер BGR00385
.

**Цитирана информация е от проучване на БЕА, достъпно на: линк

*Платен материал

*Материалът е предоставен от Кредисимо.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии