1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

McDonald's ще се конкурира със Starbucks с нов бранд: Представяме ви CosMc's (ВИДЕО)

McDonald's ще се конкурира със Starbucks с нов бранд: Представяме ви CosMc's (ВИДЕО)

Междувременно гигантът за бързо хранене планира да отвори около 10 000 ресторанта на McDonald's в световен мащаб до 2027 г.

McDonald's обяви подробностите за новата си идея за ресторант, CosMc's, който ще работи в същия пазарен сегмент като Starbucks.

Пилотният проект ще бъде открит този месец в Чикаго, като планът е да бъде на около десет места до края на 2024 г., казва BBC.

Междувременно гигантът за бързо хранене планира да отвори около 10 000 ресторанта на McDonald's в световен мащаб до 2027 г., като много от тях ще бъдат в Китай.

Снимка: McDonald’s

Разширяването ще увеличи броя на ресторантите до около 50 000.

Новото място ще сервира меню, което изглежда точно насочено към хора, които си падат по сладкото. Брандът ще налага своето „Чуро фрапе“ (чуро) е вид испанска поничка, S'Mores колд брю (s'mores са бисквити, шоколад и маршмелоус) .

В менюто ще има и съкратен списък с основни продукти на McDonald's, като яйчени МакМъфини.

Компанията вече има верига за кафе и закуски, наречена McCafe, която предлага само кафе и сладкиши.

Името на новата марка идва от талисман на McDonaldland, извънземно от космоса, което жадува за храна и което се появява в реклами в края на 80-те и началото на 90-те години.

Последното разширение на компанията включва 900 нови ресторанта в САЩ, 1900 на международните пазари, където управлява свои собствени ресторанти, и 7000 на своите международно лицензирани пазари.

Повече от половината от 7000 допълнителни места ще бъдат в Китай, който е вторият по големина пазар на McDonald's.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии