1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Hoвa тaкcимeтpoвa ĸoмпaния тpъгвa пo yлицитe нa Coфия

Корпоративни истории

"Нашите шофьори винаги носят костюм", казват от компанията

Нова таксиметрова компания с премиум автомобили тръгва по улиците на София. Ще виждате колите на Vоlt Тахі от 15 април, когато превозвачът от високия сегмент ще дебютира в столицата. 

Колите на компанията са чисто нови xибpиди BMW 530E и Mercedes EQB. Този клас автомобили цели да създаде усещането за пътуване, подобно на това с личен шофьор. 

"Като клиенти на различни такси компании през годините, ние винаги бяхме разочаровани: от недружелюбни шофьори, до неподдържани и остарели автомобили, ние вярваме, че това не може да е лицето на нашия град. Безброй пъти наши близки и приятели са се оплаквали от некоректно ценообразуване, дали за тях или чужденци, които те посрещат като гости на София. Във всяка европейска столица, в която сме били, сме се вдъхновявали от наличието на премиум такси услуга, такава каквато трябва да е тя", казват от компанията в своя сайт за причината да стъпят на софийския пазар, който в момента е доминиран от други 3-4 по-големи компании. 

"Нашите шофьори винаги носят костюм. Нашите шофьори отварят вратата и ви посрещат като частен бътлър. В нашите премиум БМВ и Мерцедес автомобили ухае приятно, а на подлакътника ви очаква освежаваща безплатна напитка", добавят те. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии