1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Представяме ви 3 коли на Григор Димитров в деня, в който става на 33 (ВИДЕО)

Представяме ви 3 коли на Григор Димитров в деня, в който става на 33 (ВИДЕО)

Влизаме в гаража на най-добрия ни тенисист през годините

 

Последните няколко месеца могат да се нарекат и най-добрите (или едни от най-добрите) в кариерата на Григор Димитров, който игра блестящо, а на бизнес сцената успя да подпише договор с компанията еднорог Payhawk и стана техен глобален посланик. И разбира се, влезе отново в Топ 10 на световния елит.

Lamborghini Aventador SVJ

А скорошна му изява го вкара отново и в светския елит. След гала вечер в Монако, дадена от принц Алберт II, Гришо бе сниман да потегля след партито зад волана на италианската супербегачка Lamborghini Aventador SVJ. Той е спрял и изчаква няколко дами, една от които е Ализе Лим, на която той отваря вратата на роудстъра и потеглят.

Тази кола не се произвежда повече от две години, но цената й е много сериозна – между 650 и 750 000 евро.

Суперавтомобилът разчита на познатия 6,5-литров атмосферен V12 двигател със 770 к.с., благодарение на които супер роудстърът ускорява от 0 до 100 км/ч за под 3 секунди.

Alfa Romeo

Димитров е много активен в социалните мрежи, като често публикува снимки от различни места по света. На една от тях той позира в италиански замък, като се е облегнал на уникална Alfa Romeo.

Porsche 911

В паметните времена, когато Григор Димитров беше гадже на Мария Шарапова се твърдеше, че един от първите подаръци, които получава от рускинята е Porsche 911.

Снимка: Instagram/Григор Димитров
Колата е награда за Шарапова за нейна победа в един от турнирите, когато рускинята е лице и на германския производител.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии