Освен златния медал, над 500 диаманта блестят на врата на Симон Байлс (ВИДЕО+СНИМКИ)

Коя е компанията, която създаде красивото бижу с козичка?

 

Преди да се окичи със златния олимпийски медал в многобоя, гимнастичката Симон Байлс първо си сложи огърлица с висулка на коза, инкрустирана с диаманти. 

27-годишната Байлс донесе огърлицата "GOAT" (коза) в зала "Берси" и реши, че ако всичко мине добре, ще я извади, съобщава USA Today. Тогава тя спечели втората си олимпийска титла в многобоя и деветия медал в олимпийската си кариера.

"Моята огърлица GOAT е нещо като ода, защото някои хора я обичат, а други я мразят, така че тя е като най-доброто от двата свята", каза Байлс. "Бях си казала: "Добре, ако всичко мине добре, ще нося огърлицата GOAT. Знам, че хората ще полудеят по нея." 

Висулката с козичка е украсена с 546 диаманта, според публикация в Instagram на калифорнийската бижутерийна компания, която я е изработила по молба на Байлс.

"Изработено с педантична прецизност, това бижу отразява нейната отдаденост, упоритост и дух, който вдъхновява поколения", пише в публикацията на компанията Janet Heller Fine Jewelry.

В социалните мрежи компанията споделя и детайли по направата на изящното бижу. 

Основател  на компанията е Джанет Хелър. Увлечението на Джанет по бижутата започва още като малко момиче в родната ѝ Южна Африка. Още тогава тя е запленена от трансформацията, която бижутата предизвикват у нея. Те я карали да се чувства красива, уникална и царствена. 

Личното внимание на Джанет към детайлите и безупречната изработка са отличителни белези на всяко изделие. Бижутата имат силата да свързват поколенията, да съхраняват дълбок смисъл и да ни държат във връзка с нашите близки. Чрез всяко бижу Джанет се стреми да даде възможност на всички жени да се чувстват красиви и превъзходни, се посочва в сайта на компанията.

 

В годините, предшестващи Олимпийските игри в Токио през 2021 г., Байлс два пъти носеше трико с фигура на козя глава, очертана с кристали на гърба. Тя също така публикуваше снимки в социалните мрежи с плюшена коза. Но тези препратки до голяма степен спряха след Олимпийските игри в Токио през 2021 г. и двугодишното прекъсване на състезателната гимнастика след това.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст