1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Lego моли полицията да спре да използва главите на играчките им, за да покрива заподозрени (СНИМКИ)

Lego моли полицията да спре да използва главите на играчките им, за да покрива заподозрени (СНИМКИ)

Ето защо полицаите започнаха тази практика

Полицейското управление на Муриета крие самоличността на заподозрените, като поставя глави от конструкторите на Lego върху лицата им, в съответствие с нов закон, казва NBC.

Компанията за играчки поиска от полицейското управление на Южна Калифорния да се въздържа от тази практика в бъдеще.

Lego „с уважение ни помоли да се въздържаме от използването на тяхната интелектуална собственост в нашето съдържание в социалните медии, което, разбира се, разбираме и ще се съобразим“, каза лейт. Джереми Дъран в изявление за АП.

„В момента проучваме други методи, за да продължим да публикуваме по начин, който е ангажиращ и интересен за нашите последователи“, добави Дърант.

Полицейското управление защитава самоличността на заподозрените в съответствие със закона, но качва снимки на заподозрени и арестувани, за да споделя открито какво се случва в града.

Законодателният орган на Калифорния измени Наказателен кодекс 13665 през юли 2021 г., за да забрани на правоприлагащите органи да споделят снимки на заподозрени, арестувани престъпления, които не са свързани с насилие. В допълнение, щатът прие законопроект 994 за събранието миналия септември, изискващ от агенциите да премахват подозрителни снимки от социалните медии след 14 дни, освен ако няма специални обстоятелства.

Законът влезе в сила през януари.

Във видеото можете да видите най-голямата колекция от Lego

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии