1 USD
1.80194 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,242.0

Колко стува луксът да пиеш вино и да ядеш паста Dolce&Gabbana

Блясък

Емблематичната модна къща освен дрехи, предлага храна и множество неща за дома

Луксозната марка дрехи Dolce&Gabbana е слабост на много жени. И има защо. Оказва се обаче, освен дрехи, италианските прочути дизайнери прадават храна, вино и неща за дома под емблематичната марка. 

Така може да купите подаръчна кутия от 5 вида паста, домати Lampadina и престилка Dolce&Gabbana на цена от 155 долара. Външният вид на кутията може да е със снимки на различни италиански курорти.

Също в красива кутия в стил Dolce&Gabbana може да закупите панетоне със сицилиански бадеми, което струва 60 долара. Сътрудничеството между креативността на Dolce&Gabbana и сладкарското майсторство на Fiasconaro води до уникален резултат: типичното миланско панетоне, обвито в ароматите на Сицилия. 

Кейкът Коломба със сицилиански бадеми пък разказва за италианската история за превъзходството, знанието и страстта към качествената храна. Неговата цена е 55 долара.

Dolce&Gabbana имат и свои сицилиански меки пасти: шам фъстък, бадем и шоколад.

Вината под емблематичната марка са разнообразни като вкусове. Вино розе, което се откроява с елегантния си аромат и красив етикет, е една от отличителните напитки. Това вино се определя от елегантен букет от жасмин, обогатен с деликатни нотки на дива ягода, праскова и бергамот. Цената му започва от 50 долара. 

Престижното червено вино, произведено по склоновете на вулкана Етна се продава на цена от 210 долара.

Италианската модна къща е пуснала дори кафеварка в типичните й украски.

Модната къща предлага халати, хавлии, пантофи и кърпи за баня. Един сет от 5 кърпи с различна големина струва 550 долара. Халатите за баня вървят около 1000 долара. 

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии