Джеф Безос е приемал Бил Гейтс и знаменитости на яхтата за 500 млн. долара

Кои са били негови гости на яхтата, която плава от едва 1 година?

 

Мегаяхтата на Джеф Безос плава в открито море едва от малко повече от година, но плавателният съд на стойност 500 милиона долара вече е събрал впечатляващ брой посетители.

Снимка: Instagram / Twitter

Основателят на Amazon е посрещал на своя 417-метров плавателен съд милиардери, звезди от телевизионното риалити и носители на награди Оскар. 

Ето някои от известните личности, които са се наслаждавали яхтата заедно с Безос.

Снимка: Instagram / Twitter

Леонардо ди Каприо 

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо е многократен посетител на яхтата. През август 2023 г. Безос организира парти на борда на яхтата, за да отпразнува годежа си с Лорън Санчес, и Ди Каприо присъства, съобщи тогава Page Six. 

По-рано този месец Ди Каприо отново е бил на голямата яхта, но този път към него се е присъединила 26-годишната му приятелка Витория Черети.

Снимка: Getty Images

Кейти Пери и Орландо Блум се насладиха на италианско лято, докато плаваха с яхтата по-рано този месец. Според Page Six двойката певица и актьор са присъствали на партито за 50-ия рожден ден на Санчес през 2019 г.

Снимка: Getty Images

Пери и Блум също се присъединиха към Безос и Санчес в Хърватия миналата година, както и Ъшър.

Изпълнителката на „Woman's World“ и партньорът ѝ от „Властелинът на пръстените“ отново бяха с Безос, Санчес, Ди Каприо и Черети този месец, съобщи Page Six. 

Основателят на Microsoft и милиардер Бил Гейтс се наслади на удобствата на плавателния съд, когато присъства на годежа на Безос и Санчес през август 2023 г.

Гейтс беше придружен от приятелката си Пола Хърд. Двойката беше забелязана на папарашки снимки да се излежава на палубата на яхтата.

Ким Кардашиян и Крис Дженър

Множество членове на известното телевизионно риалити семейство се качват на борда на Koru. Ким Кардашиян прекара известно време на мегаяхтата заедно с Безос и Санчес по-рано това лято, докато Koru прекосяваше Егейско море близо до Гърция, съобщава People.

Снимка: Getty Images

Според изданието майката на основателя на SKIMS, Крис Дженър, и приятелят ѝ Кори Гембъл също са били на борда по-рано този месец.

Дженър е присъствала и на партито за годежа на Безос и Санчес през август 2023 г. на борда на яхтата. 

Предприемачът и инвеститор Уенди Мърдок получи покана за годежа на Безос и Санчес през 2023 г. на борда на Koru, съобщи тогава Page Six. Бившата съпруга на Рупърт Мърдок е била снимана на яхтата в разговор с Гейтс.

Съоснователката на Bumble и милиардерка Уитни Улф Херд беше сред приятелките на Санчес, които помогнаха да отпразнуват годежа си в Koru миналата година, съобщи BI. Херд се появява на снимки в Instagram на Санчес от август 2023 г.

 

Модната дизайнерка Сара Стаудингер и съпругът ѝ Ари Емануел, главен изпълнителен директор на развлекателната агенция Endeavor, също присъстваха на звездното парти миналата година. Стаудингер се появява на снимки в Instagram на Санчес, вероятно направени на яхтата приблизително по това време.

Двамата актьори от „Спайдърмен“ Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд са присъствали на годежа на Безос и Санчес през август миналата година, съобщи тогава Page Six.

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст