1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Те са красиви и знаят как да правят пари: Бизнесите на момичетата от „Ергенът“

Те са красиви и знаят как да правят пари: Бизнесите на момичетата от „Ергенът“

Професиите на момичетата от „Ергенът“ тази година са разнообразни и интригуващи

Професиите на момичетата от „Ергенът“ тази година са разнообразни и интригуващи – сред тях имаше действаща пожарникарка, фолк певица, актриса, фармацевт, стюардеса, юрист, DJ, HR специалист, спортен мениджър в БФС, училищен психолог, финансов директор, сценаристка, състезателка по борба, национална шампионка по плуване, както и бивша служителка на Централния софийски затвор.

Когато обаче говорим за собствен бизнес, можем да отличим три-четири дами, които не са просто красиви, а знаят как се пуска фактура. Шегуваме се, разбира се!

  • Надежда

Надежда Вишева обяви само няколко дни след старта на предаването, че отваря свой салон за красота в София.

 

Салонът за красота на Надежда от "Ергенът"

 

  • Габриела и Памела

Сестрите Габриела и Памела също концентрират вниманието си след края на формата в салон за красота. Но най-големият скандал след предаването бяха догадките на кого е той? В интернет пространството започнаха „да хвърчат“ справки с търговския регистър, според които собственик на салона е Оливие Жак Ем Вердон, бенински футболист, който в момента играе на поста защитник в "Лудогорец". Преди това е имал успешни сезони във френския "Бордо", "Алавес" и "Ойпен". В "Лудогорец" е от 4 септември 2020 г.

Мястото отваря врати в София през февруари 2024 г., според публикациите им в Instagram. 

„Аз съм обвързана. Дойдох тук, защото Пами не искаше да дойде сама и знаех, че тя няма да дойде, да потърси нещо за нея, особено сама. И с теб постъпих лошо, защото съм те залъгала по някакъв начин. Извинявам се и ми е изключително неудобно, че стигнах до тук!“

Снимка: bTV Media Group

  • Виктория

След като мартениците с лицето на Виктория станаха хит на пазара тази година, Виктория реши сама да създаде собствена серия от продукти с лика си, като първите големи попадения са чаши и тениски с цитати от най-запомнящите се моменти в предаването.  

Снимка: Тик Ток/Виктория от Ергенът

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии