1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Бионсе и Джей Зи купиха най-скъпия имот в Калифорния

Блясък

Къща се простира на 30 000 квадратни метра в Малибу

Бионсе и Джей Зи купиха къща от 30 000 квадратни метра в Малибу. Къщата има рекордна цена от 200 милиона долара. Изглежда, че това е и най-голямата сделка с недвижими имоти в историята на Калифорния, според TMZ.

Сделката е счупила предишния рекорд от 177 милиона долара.

Това е и вторият най-скъп дом в историята на САЩ. Най-скъпата сделка за закупуване на жилище е за 238 милиона долара за имот в Ню Йорк.

Така че, след като Бионсе приключи своето „Renaissance World Tour“, певицата ще има чисто нов и луксозен дом, в който да се върне.

Въпреки че имотът първоначално беше обявен за 295 милиона долара, Бионсе и Джей Зи са сключили невероятна сделка. Звездната двойка, чиято обща нетна стойност е 2,5 милиарда долара, изглежда не е имала проблем с осигуряването на ипотека.

Проектиран от японския архитект Тадао Андо, домът преди това е бил собственост на колекционера на произведения на изкуството Уилям Бел. Той е прекарал 15 години в изграждането на изцяло бетонната конструкция. Домът се намира върху имот от 8 акра, който гледа към Paradise Cove of Malibu.

В допълнение към новото място, двойката притежава домове в Манхатън и имение за 88 милиона долара в района на Бел Еър в Лос Анджелис. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии