1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Въпреки затруденията при закупуването: 30% от билетите за концерта на Ед Шийрън са разпродадени

Въпреки затруденията при закупуването: 30% от билетите за концерта на Ед Шийрън са разпродадени

Десетки желаещи да си вземат билети сигнализираха за технически проблеми

Около 30% от билетите за грандиозния концерт на Ед Шийрън през август 2024 г. са изкупени. Това съобщават организаторите - Fest Team.  Те посочват още, че билетите продължават да бъдат на разположение и клиенти се допускат автоматично на равни интервали. 
Опашката, с която всички клиенти се сблъскват при посещението на сайта, гарантира конкретен брой потребители, които да бъдат допускани до продажбите, за да се осигури пълна работоспособност на банковите терминали, казват организаторите.
 
 
 
Метриките, визуализирани от опашката, се променят на база средното време, което е отнело на всички потребители досега да завършат покупката си, което може да доведе до известно объркване в тълкуването на цифрите, посочват още от Fest Team. 
 Междувременно десетки потребители от сутринта съобщават за грешки в системата и внезапно "изхвърляне" от виртуалната опашка, след което процесът започва отначало, а чакането се удължава. 
 
 

 "От 10:00 сутринта седя на опашка за билети онлайн, като веднъж успях да достигна до момента на закупуване, но бях върната отново на опашката в момента, в който се опитах да платя онлайн. Отбелязвам, че си позволяват да събират такса от 1.5% от стойността на покупката, което също не ми се струва редно, нито една друга платформа не взима толкова голяма такса", пише Юлиана Георгиева.

Юлиана Кючукова също не успява да се сдобие с желания билет:
"Така... в сайта съм от 9.10, чакам си чинно, спазвайки всички условия. Резултатът е, че три пъти ме допусна и трите пъти ме изхвърли сайтът. Стоя и си чакам така (с 5-ия ми даден номер) от над два часа, като интервалите се менят постоянно".
 
При закупуването на билети се добавя автоматично административна такса. За билет на цена от 160 лв. тя е 9,60 лв.
 
 
 
Oт Ticket Station Bulgaria, където се продават билетите, са наясно с възникналите предизвикателства и работят активно за минимизиране на възможните казуси. Въпроси могат да бъдат отправяни на телефони +359887117741, +359887117774, +359887117764, +359883288053, но в момента времето за изчакване може да е по-дълго и се препоръчва комуникация по мейл на [email protected].
 
 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии