1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Провалът ли е пътят към успеха?

БГ Бизнес

Кратък път към успеха няма, категоричен е Стилиян Запорожанов

Малко български предприемачи говорят за провалите си. А именно той е пътят към постигането на успеха, обяви онлайн предприемачът Стилиян Запорожанов по време на годишната конференция F5 Conf.

По думите му проучване сред 21 000 рискови финансирания показва, че 65% губят всичко, а 31% са посредствени. Едва 0,5% постигат високи цели. Кратък път към успеха няма, категоричен е Запорожанов.

F5 Conf е най-практичната конференция за дигитален маркетинг у нас, която обединява на едно място доказани маркетинг специалисти, агенции и брандове от България. Провежда се за седма поредна година.

По време на събитието едни от най-добрите маркетинг експерти у нас споделят своите работещи стратегии за Facebook, Google, Ecommerce, Instagram, TikTok, Influencers, B2B и SEO.

“Фокусът на лекциите е изцяло практически и има за цел да помогне на всеки един маркетинг специалист да спести време, избегне грешки и постига повече!”, споделя Запорожанов, който е и създател на F5 Conf.

Организатори на събитието са екипът на DigitalPRO, които през последните години ежегодно организират най-гледаните конференции за дигитален маркетинг с хиляди зрители онлайн и на живо.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии