1 USD
1.80311 BGN
Петрол
Bitcoin
$28,578.7

Кафемашини и столове - Twitter разпродава неща от офиса си на търг (СНИМКИ)

БГ Бизнес

Има 631 артикула, за които участниците могат да наддават

След като уволни хиляди служители и намали доходите на останалите, Twitter започна да продава излишни офис артикули на търг, казва Business Standart. Елементите в списъка включват офис артикули, като странни сувенири с птици (логото на Twitter), машини за еспресо, хладилници и дори лаптопи на Apple.

Heritage Global Partners, домакинът на търга, отбеляза, че има 631 артикула, за които участниците могат да наддават и повечето от тези артикули са взети от офиса на Twitter в Сан Франциско.

Снимка: Twitter/Kevin Weil

Наддаването ще продължи до 23:30 на 18 януари, като се очаква цените да се повишат до вечерта.

Неоновото лого на Twitter се продава за 20 хил. долара. На търг са и висококачествени дървени столове, използвани преди това от гости и служители на Twitter, на цена над 1000 долара.

Правят се оферти и за комплект защитни маски KN95, продавани на цена от 350 долара.

Машините за еспресо на офиса на Twitter се продават за 3400 долара. Електрически фурни, хладилни маси за пица, дехидрататори за зеленчуци и маси от неръждаема стомана за кухнята също са част от търга.

Цените на премиум офис инструменти и джаджи започват от 1200 долара, а цената на няколкото телевизори на Samsung е малко по-висока.

Откакто Илон Мъск пое Twitter предприе няколко мерки за намаляване на разходите, включително масови съкращения в офисите си.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Домбровскис: Жизненоважно е България да не се разколебава по пътя към еврото

Coldplay
+6

Галерии