Forbes ESG Summit 2024 представи успешните зелени практики и социални иновации

БГ Бизнес

За втора поредна година списание Forbes България събра предприемачи, лидери и много компании на форум, посветен на устойчивото корпоративно управление и развитие

След успеха на дебютното издание миналата година, Forbes ESG Summit 2024 представи успешни истории за зелени практики и социални иновации, както и възможностите в българския бизнес за по-екологичен и отговорен път към успеха.

bTV Media Group беше ексклузивен медиен партньор. Участие в събитието взе Хана де Гой, ръководител „Устойчивост на продукциите и отговорно съдържание“ в СМЕ, която сподели добри практики от региона на Централна и Източна Европа. Водещ на форума беше журналистът от bTV Бесте Сабри. 

Forbes ESG Summit 2024 представи успешните зелени практики и социални иновации

„Мисля, че нашата отговорност е в две направления – от една страна трябва да внимаваме как нашите продукции засягат планетата. Например като намаляваме техния въглероден отпечатък. От друга страна е важно да вдъхновяваме и информираме публиката“, сподели Хана де Гой.

„Вече в България имаме прекрасни примери от малки стартиращи компании до големи корпорации, които успяват наистина да покажат едно устойчиво развитие и стабилно да дават стойност на обществото“, заяви Енея Георгиева, редактор в списание Forbes България.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст