1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Ето кои ще са гостите и лекторите на Digitalk+AI: The New Technology Era

БГ Бизнес

Повече от 24 лектора ще разкажат за бъдещето на изкуствения интелект на 14 май в София

Програмата за конференцията Digitalk+AI: The New Technology Era е вече факт. Повече от 24 лектора и специални имена в технологичната индустрия ще дадат своя принос за отговора на въпроса - накъде върви AI и защо компаниите се нуждаят от инвестиции в тази посока веднага, без забавяне.

Всеки път, когато създаваме по-мощна технология, ние създаваме по-голям лост за промяна на света. Интелигентността беше привилегия само на хората, но сега не е така. Вече не програмираме машините - те се учат сами. Има ли бъдеще, в което хората и машините ще творят заедно, създавайки по този начин свръхинтелигентно същество?

С разширяването на хоризонтите и на възможностите се разширява и възможността да бъдете в челните редици на тази трансформираща се епоха. Възползвайте се от шанса да станете част от диалога и се присъединете към Digitalk Conference.

Конференцията ще бъде открита от Джеремая Оянг. Визионерът от Силициевата долина ще излезе на сцената на Digitalk Conference 2024, за да ни представи своя поглед към AI бъдещето. Оянг има богат опит като инвеститор и основател на различни компании в Силициевата долина, а в момента е генерален партньор в Blitzscaling Ventures. Освен него, ще имате възможност да чуете повече от представители на VISA, KPMG, Siteground, Rakuten Viber, Alcatraz AI и др.

Паралелно с основната програма на конференцията ще се проведат серия от мастъркласове в областта на AI. На тях посетителите на конференцията ще могат да вникнат по-дълбоко в приложението на изкуствения интелект в различни сфери на бизнеса - от маркетинг през бизнес процеси до стартъп и скейлъп компании.

В края на деня Digitalk+AI ще завърши с церемонията по връчване на годишните Digitalk&A1 Awards 2024. Повече от 44 компании се състезаваха за трите специални награди плюс една поощрителна. Фокус на конкурса тази година беше  игитализация и устойчивост. Темата "Ефективност чрез технологии" цели да отличи организации, които успешно са използвали дигитални решения, за да оптимизират операциите си, подобрят преживяванията на клиентите си, да допринесат за общия растеж на бизнеса, и да подчертаят ключовата роля на устойчивите практики за растеж и запазване на бизнес стойност по време на криза.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии