bTV Media Group разширява дигиталното си портфолио с нов уебсайт за здравно съдържание
Svetatnazdraveto.bg ще предлага полезни съвети за превенция и грижа за здравето за всички възрастови групи
Срещаме Джун по коридорите на кулинарното състезание Biorest Cup, само минути преди да представи своята концепция за съчетание на храна и коктейли
Джун Йошида е от онези хора, които обикновено срещаме на местата в София, ухаещи на подправки, смесица от традиционни вкусове и експериментални комбинации. Като един типичен разбивач на общоприетото, няколко пъти през последните години той промени фокуса на своя бизнес и от ресторантьор премина от „другата страна“ в съвместен проект със съпругата си Рене в блога FunKooks.
Срещаме Джун по коридорите на кулинарното състезание Biorest Cup, само минути преди да представи своята концепция за „пееринг“, или по друг начин казано, как да сервираме и съчетаваме заедно храна и коктейли.
„Истината е, че преди време, когато имахме ресторант, той беше ресторант с бар. Както в един нормален ресторант се предлага вино в съчетание с храна, ние го правехме с коктейлите и за съжаление в последните години това остана малко назад и искам да говоря отново за него“, казва Джун Йошида за bTV Бизнес Новините.
Идеята на неговата концепция е да покаже на барманите, че дори без някакви много задълбочени познания в готвенето все пак могат да направят нещо като вкусни комплименти към менюто си от коктейли.
Според Джун в бар бизнесът е еднакво важно да имаш добра реклама, маркетинг и бизнес усещане, но и най-вече да предлагаш добри напитки.
„Ако предлагаш добри напитки, в крайна сметка този бар някога ще се напълни“, казва той. „Освен да имаш качествен алкохол е важно и какви познания имаш и дали правиш нещата, както трябва, едното не изключва другото“.
„Аз лично съм фен на класиките – негрони, маргарита, хубаво мартини. Зависи от настроението“, описва той любимите си коктейли.
Svetatnazdraveto.bg ще предлага полезни съвети за превенция и грижа за здравето за всички възрастови групи
Колко струва резиденцията?
Ние сме на последно място по дегитализация на предприятията, казва Елина Желева