Digital Community Day и „Сайт на годината“: Заедно за развитието на дигиталния бизнес в България

БГ Бизнес

Две от основополагащите събития за българския дигитален бизнес – Digital Community Day и конкурсът „Сайт на годината“, обединяват сили в името на развитието на индустрията

 

Digital Community Day и Сайт на годината ще се проведат на 5 ноември 2024 г. като стартът ще бъде даден в „Интерпред – СТЦ“ в София, а церемонията за награждаване на най-добрите сайтове ще се проведе в City Stage.

Организаторите на двете събития – сп. Enterprise и Фондация за активно развитие на уеб, насърчават възприемането и разгръщането на съвременните дигитални практики от българския бизнес и прилагането на високи стандарти за уеб. 

Конференцията Digital Community Day е събитието за дигиталното настояще и бъдеще, което дава основополагащи идеи, добри практики и иновации за трансформиращо развитие на бизнеса. Събитието се фокусира върху практическите измерения на дигитализацията на бизнеса на основата на качествени данни, устойчивост, автоматизация и успешни връзки с клиентите.

Конкурсът „Сайт на годината“ показва стойностни уеб проекти в различни области и работата на талантливи български дизайнери и програмисти.

Двете събития се превръщат в подиум за изява на бизнесите и експертите от дигиталната индустрия в България – маркетингът, онлайн търговията, софтуерното производство, дизайнът и като цяло икономическите сектори, обхванати най-бързо от ускорената дигитална трансформация.

 

Участниците в събитията могат да се възползват от високата експертиза на цялата екосистема зад тяхната организация и провеждане, като почерпят опит и знания за адаптацията и развитието на бизнеса в съвременната дигитална среда. Сред темите, които ще се дискутират, са маркетингът, автоматизацията, регулациите, устойчивостта, развитието на дигиталните инструменти и изграждането на успешни и дълготрайни връзки с клиентите в България и на други пазари.

Повече информация за Digital Community Day може да бъде намерена тук, а за „Сайт на годината“ - тук. bTV Media Group е партньор на събитието.

Последвайте businessnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте businessnovinite.bg във FACEBOOK

Последвайте businessnovinite.bg в LINKEDIN

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст