1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Алексей Петров – човекът, който можеше да си позволи частна улица (ВИДЕО)

Алексей Петров – човекът, който можеше да си позволи частна улица (ВИДЕО)

Ето къде живееше Алексей Петров

Според последната информация, която се знае за Алексей Петров, той е живял на улица „Арарат“ 8 в кв. "Кръстова вада" в София.

Самата улица е частна собственост. Последният опит за покушение срещу Петров беше през 2015 г. на метри от дома му на ул. Проф. Милчо Лаков. Тогава бронираният му автомобил бе обстрелван с гранатомет.

BTV показа още през 2010 г., че тази улица е заградена с бариера, а през месец май 2023 г. граждани отново информираха, че бариерата е върната обратно на същото място.

Какво притежава Алексей Петров? 

Алексей Петров е член на УС на застрахователната фирма "Атлас" ООД към 1993 г. Петров е член на съвета на директорите и съдружник на ЗПАД "Аполо и Болкан" от 1995 до 1999 г. Между 1995 и 2008 г. той е член на ръководството и съакционер в застрахователно и презастрахователно акционерно дружество "Средец М".

През 1996 г. създава бившето ЗАД "ЗK Спартак", което впоследствие се преименува на "ЗК Левски Спартак" - първообразът на една от най-големите съвременни застрахователни компании "Лев Инс".

Известният бизнесмен Алексей Петров е бил убит. По първоначална информация убийството е станало в столичния квартал "Драгалевци". На място е имало и жена, която също е застреляна.

Тя е откарана в болница в тежко състояние, научи bTV.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Галерии